|

Salut fetelor.De ce cind fac dragoste cu iubitul meu ma doare foarte tare, luna aceasta am facut 1sau 2ori.Nu simt placerea pe care ar trebui sa o simt,dar simt mai multa durere. Dupa ce fac xxx,nici nu pot sa stau pe fund pentru ca ma doarte groaznic de tare, nu ma pot aseza practic deloc. Poate sa fie o raceala? Ce credeti si ma sfatuiti voi?

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!


Durerile din timpul actului sexual ( sau de după ) NU sunt normale!

Într-adevăr, cea mai "simplă" cauză poate fi o insuficientă lubrifiere vaginală, datorată unei slabe excitaţii şi unui preludiu scurt/ineficient/inexistent.

Dar, de cele mai multe ori, POATE fi vorba de o INFECŢIE genitală/vaginită, ori o afecţiune ovariană ( anexită, sau altele ), etc.


DURERILE din timpul ( sau de după ) actului sexual ( dispareunia ) pot avea mai multe cauze - vezi articolul de la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......eunia_1173

http://www.divahair.ro/......lui_sexual

http://www.ele.ro/......vente-4490

http://www.copilul.ro/......a8275.html


Cel mai indicat ar fi să mergi la ginecolog pentru investigaţii suplimentare!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).


Toate cele bune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spune-i sa fie mai bland, sa nu intre cu totul in tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Emilian65):

I-am zis, si totusi cit de incet nu ar face..ma doaresad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Daca nu-i de vina lipsa lubrifierii, s-ar putea sa fie vorba de o infectie. In cazul in care practici sexul neprotejat, sunt sanse mari sa fi luat o BTS. Barbatii de multe ori nu au simptome, cum au femeile, prin urmare poti lua ceva de la ei, fara sa stii. Mergi la un medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spui ca nu poti sa stai pe fund -sper ca nu e ce cred eu.Oki raportandu-ne la relatiile normale tin sa te anunt ca aici e vb cum te pregateste inainte de sex.Conteaza sa fi umezita bine acolo inainte de a o face.E posibiil sa ai o problema cu lubrifierea si atunci trebuie sa faci asta cumparand Lubrifianti de la Magazine sau Farmacii bine specializate in acet domeniu.Eu iti spun insa ca o partida de sex se pregateste Incepand de la Prima ora -ca sera sau pe la jumatatea zilei sa fi ata de atrasa incat sa nu mai poti de placere si chef sa o faci-Ceea ce iti spun sper sa te ajute!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O faci prea rar sau probabil e inceputul depinde... o sa-ti treaca daca o faci mai des daca te ustura jos du-te la farmacie sa-ti dea niste prafuri daca vezi ca e tot asa viziteaza un medicwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează