Pai nu stiu ce sa zic. Poate da, poate nu. Un lucru e sigur: daca nu ai incredere in tine si nu o intrebi, degeaba. Nu ai nicio sansa sa faci nimic in viata si o sa traiesti mereu cu regret si cu impresia falsa de neputinta. Ce daca are prieten? Da-l in pastele masii. Du-te dupa ea, nu ezita ca o sa regreti 1-2 luni si nu vrei asta. Hai, fa-ti curaj si ia-o fraierului ala!
P.S: Nici eu nu te suport, dar am deschis sertarul cu bunavointa acum.
Nu merita sa suferi! Intreab`o direct daca te placea inainte sa intre intr-o relatie, dar vezi sa nu dai impresia ca vrei sa distrugie noua ei ''combinare''. Apoi daca zice ca da las`o in pace sa decida ce va face si tu doar asteapt`o.:X Daca te placa la fel cum faci tu, o sa o rezolvati voi.
Asa am patit si eu stiam ca ma place da nu am vrut eu
si acum ma dau cu capul de pereti cand vad ca e unu cu ea si eu da in fiecare zi... da asta e mai sunt si altele nu-i problema
Stii ce. eu cred ca niciodata nu e prea tarziu. nu ai pierdut nimic dupa cum spun ceilalti care au mai raspuns.Eu te-as sfatui sa ii spui ce simti si ca ai vrea sa-ti de-a o sansa :*` Sper ca te-am ajutat! succes.