|

Salut,oameni buni. Imi place de un baiat,cu ochi caprui,par saten, detalii, detali.mereu ne zambim reciproc, si atunci cand se uita la mine.eu ma uit la el, api se intoarce, cand vorbeste cu mine are un accent..pe care nu il foloseste cand vorbeste cu altcineva. Ce sa fac? Cum sa procedezez,ce sa ii spun,ma place,ma uraste? As vrea sa imi raspunda baietii,deoarece, baietii stiu la ce se gandeste un baiat. Apropo, va plac fete timide sau indraznete? Ofer funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

''va plac fete timide sau indraznete?''
Indiferent cum o fi numai feminine sa fie.

Clar te place.Mai asteapta putin pana isi face si el curaj sa faca urmatorul pas.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce vina are fata ca e timida, cand iubesti, iubesti asta nu-i un defect timiditatea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca baiatul te-a vazut cat esti de frumoasa si tace, atunci nu poate fi decat una din variante: sau nu te place, sau te place, dar nu este capabil de a face un pas inainte, iar cu un astfel de baiat nu ai ce face. Personal imi plac fetele cu bun simt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună.
Uite eu totuși mam aflat în această situație.
Eu tot plăceam un băiat și mereu mă uitam la el și el la mine...și tot zîmbeam vorbea diferit cu mine.și în ochii săi se vedea acel zîmbet diferit.și căci mă plăcea. însă am așteptat și timpul lea rezolvat pe toate. ceea ce trebuie să faci și tu este să te comporți bine cu el și să-i zîmbește mereu cînd te privește.și atunci vei vedea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează