| Jklolp a întrebat:

Salut TPU, acum o luna am avut primul contact sexual cu o fata, am folosit protectie si am scos o la 5 minute inainte de a ejacula, iar menstrustia ei a intarziat 22 de zile( tin sa mentionez ca ea a mai avut probleme cu menstruatia) eu ma gandesc la o delegrare hormonala avand in vedere ca a fost prima oara, care sunt riscurile unei sarcini avand in vedere ca nu am ejaculat pe ea/ in ea?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu i-a intarziat nimic, odata ce spui ca s-a mai intamplat si alte dati, fata are doar un cilul de tip NEREGULAT, care NU se poate calcula niciodata.
Aceasta nu-i dereglare hormonala, ci ciclu perfect normal, dar de TIP NEREGULAT, care nu se poata calcula, estima sau aproxima niciodata, fiindca vine perfect normal, doar ca nu vine regulat la acelasi numar de zile.

Pe lumea asta sunt fete/femei care au ciclul perfect regulat (care vine fix la acelasi numar de zile, luna de luna) si fete/femei cu ciclul de tip neregulat, la fel de sanataose si normale, numai ca ciclul lor vine aleator, faracca cineva sa-l poate regla.
Ma rog, se poate regla cu pastile, dar cum nu sunt sanatose, este indicat sa nu fie luate.

Fiindca tu ai flosit prezrevativ, sansele de sarcina sunt zero.
Pe viitor poti folosii numai prezervativ si poti ejacula la interior, atata vreme cat prezervativul este pe penis. Nu va jucati in vagin fara prezrevativ, mai ales daca ai sperma pe teava, de la o partida sexuala anetrioara sau o masturbare anterioara.

| mihai69 a răspuns:

Zero.

| AnemonaP a răspuns:

Pentru a întreține relatii sexuale, trebuie sa fiti 100% responsabili și informați. Citești online despre contracepție înainte de a trece la fapte. Din moment ce contactul a fost protejat și nu ați avut parte de accidente, șansele sunt 0 barat.
Ea, ca fata, chiar și tu, ar trebui sa știți ca menstruatia întârzie din N motive, dacă îți întârzie, nu ești însărcinată. Poate fi de la stres, oboseala, dereglări hormonale pana la alimentație.
Nu are nicio legătura faptul ca nu poate fi însărcinată datorită faptului ca a fost prima oara. Poate rămâne de prima oara, dar, din moment ce totul a fost protejat, de unde sarcina? Informați-va despre tot ce înseamnă sex și cum sa evitați sarcina, daca nu doriți sa întâmpinări evenimente nefericite.