| BilaRomânească a întrebat:

Salut TPU. Am 20 de ani și n-am avut niciodată o iubită. Cum aș putea să încep și eu o relație? Ceva sfaturi? Acest lucru mă cam afectează în viața de zi cu zi deoarece îmi dă o stare de inferioritate față de alții, stima mea de sine fiind foarte scăzută... Am încercat cu aplicații gen Tinder și Okcupid și nu prea a mers, poate este și cauza pandemiei. Chiar nu știu.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Ofiintă a răspuns:

Mai întâi lucrează la persoana ta. Nimeni nu își dorește alături o persoană nesigură pe forțele proprii. Fetele se simt atrase de băieții care dețin control asupra lor.
În viață, șirul evenimentele nu se petrece după bunul nostru plac ( nu întotdeauna), acum îmi doresc o iubită, acum o am, doar pocnind din degete.
NU ești inferior altora din prisma faptului că ești singur, mulți sunt singuri în cadrul unei relații. Anumite chestiuni necesită răbdare, nu se petrec în mod mecanic așa cum mulți bărbați tineri tind să creadă. La un moment dat te va atrage o fată și vei încercă să o cucerești, pe moment încearcă să te regăsești!

| AngelErmin a răspuns (pentru Ofiintă):

Aud mesajele astea des, nu are nicio legătura una cu alta, depinde de gena fiecăruia, alții au femei de se satură alții nu au și trebuie să se resemneze și să accepte asta.
Concluzia este:Oricât ai fii de îngrijit nu o să te vrea niciuna, degeaba ești spălat și îngrijit dacă nu au figură masculină și ești urât ca dracu.

Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| AngelErmin a răspuns:

Nu poți deoarece asta nu ține de tine. Ține de genă și natură
Există o singură cale fii cocalar și destrăbălat și vor veni după tine.
O zi bună să ai!

| NiculaiMarianTraian a răspuns:

Mai intai incearca sa pui ochii pe o fata si sa o cunosti. Apoi daca vezi ca iti ofera atentie incearca sa ii spui ca ai sentimente pentru ea.
Ai putea sa cunosti fete prin cluburi/ sali de sport/ loc de munca

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Intr-adevar, vremurile acestea de pandemie, afecteaza intr-o oarecare masura relatiile. Dar poti incepe prin conversatii cu persoane care te atrag.
Incepe cu discutii pe teme generale, ce ii place sa faca in timpul liber, ce ii place sa manance, culoarea preferata. Treptat treceti si la chestii mai intime, discutii despre el/ea. Sa va cunoasteti mai bine.
Succes!