| Blogosferul293 a întrebat:

Salut TPU! Am o mare problema! De 4 sau 5 zile ceva de genul am probleme cu erectia la penis... Nu stiu cum sa explic bine ca sa intelegeti. Nu mai am erectii cum aveam inainte si nu stiu ce sa fac. Tin sa mentionez ca nu beau, nu fumez sau nu am consumat alte substante (droguri, suplimente sau alte chestii) doar ca de 1 an sau 2 am inceput sa fiu dependent de masturbare, iar chestia asta chiar ma si afecteaza putin in viata de zi cu zi dar e ok. Insa chestia asta cu erectia ma deranjeaza foarte tare si imi e frica sa nu ajung sa nu mai am erectii de loc. Inca mai am dar sunt ori slabute ori se intampla greu sa am. Cand spun ca am o dependenta de masturbare ma refer ca o fac in fiecare zi de cateva ori. Mi-am propus sa nu o mai fac cateva saptamani ca sa nu se intample ceva mai grav! Va rog mult sa ma ajutati si sa imi spuneti daca o sa fie ok sau e ceva grav! Am nevoie de niste raspunsuri serioase din partea voastra! Multumesc mult ca ati citit tot si o zi frumoasa tuturor!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ca sa ai din nou erectiile de alta data, trebuie sa nu te mai masturbezi asa des ca organismul nu poate produce nonstop spermă, si erectia porneste din creier daca il supra soliciți adio, ca si un aparat tinut in priză nonstop fara pauze se strica bubuie ceva in el, asa si cu erectia, cu cit supra solicti organul sexual cu atit il termini mai repede.

| Annastassia a răspuns:

Masturbarea excesiva duce la probleme mari cu erectia si chiat imposibilitatea de a putea intretine relatii sexuale, mai tarziu!
Evita sa te mai masturbezi o perioada de vreme, iar cand o faci, sa nu fie mai des de 2-maxim 3 ori pe SAPTAMANA, fiindca ceea ce ti se intampla acum, este dotorata masturbarii excesive.
.

| Emilian65 a răspuns:

Incearca sa te lasi de masturbare sau sa o faci mai rar si totul va fi ok.

| ShelbyGT a răspuns:

Fai o pauza de la masturbare câteva zile și o sa îți revii.