anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema la care sper ca ma puteti ajuta. Dar mai intai sa va povestesc. Totul a inceput noaptea trecuta cand eu si prietena mea ne-am hotarat sa facem anal. Totul a decurs bine cand la sfarsit nu m-am putut abtine si mi-am lasat "incarcatura" acolo. Speriat, am scos penisul usor, am sters tot pe acolo iar prietena mea s-a dus la baie unde mi-a zis ca a curs din "incarcatura"... dimimineata la fel dar mi-a zis ca avea pe hartie ceva lucios cand s-a sters si in fata...eu sunt de parere ca a atins si fundul si de aceea, dar nu mai stiu ce sa zic.
Astept si opiniile voastre care sper sa ma linisteasca. happy

Răspuns Câştigător
| Morenna10 a răspuns:

Peretele dintre vagin si anus e unul foarte subtire si e posibil ca spermatozoizii sa patrunda. aveti grija pe viitor happy

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Scenariul unei posibile/probabile sarcini este imposibil de a se realiza.Ai o imaginatie de-a dreptul halucinanta laughing

| Emilian65 a răspuns:

Daca o parte din incarcatura lasata la ea a ajuns in vagin, cu siguranta ca sunt sanse sa ramana gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avea sclipici? Spune-mi ca avea sclipici!

| Stefanitza16 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca stau bine sa ma gandesc, era ca in avatarul tau rolling on the floor)

| Neuronul a răspuns:

De la ''zona din faţă'' laughing până în interiorul vaginului este drum lung pentru spermatozoizi big grin
Nu cred că ai de ce să îţi faci griji.

| Stefanitza16 a răspuns (pentru Neuronul):

Aceasi parere o am si eu... Iti multumesc, m-am mai linistit putin happy