Parerea mea : Daca te placea cu adevarat iesea cu tine. Cati ani are? Daca are 17-18 ani, sa fim seriosi, cate probleme are cineva la varsta asta? Daca vrei poti sa continui sa vorbesti cu ea, mai invit-o inca o data in oras si vezi ce zice. Daca tot zice ca nu are timp, asta e... ignor-o o perioada si daca ea nu mai zice nimica, treci la urmatoarea. Nu iti pierde timpul.
Pai sunt fete care pur si simplu nu vor relatii. Nu vor sa se complice efectiv. Eu zic sa o lasi mai moale...
Ok,situatia ta de fata e exact ce zic eu acum : Chiar te place dar nu a vazut ceva mai mult in tine.Iar fazele cu "Te plac dar nu vreau acum relatii" sunt de fapt "Prostule eu iti zic pe fata ca te plac si tu nu imi dai un motiv bun sa-mi las "treaba" pentru tine" Inventeaza o noua strategie de abordare.Vezi unde ai gresit iar daca nu merge nici asa ii spui ca nu mai incerci si ii dai block.Sunt sanse destul de mari sa te caute.
Esti in freindzone eu asta inteleg din povestea ta, isi pierzi timpul aiurea cu ea sincer, cauta alta fata una care te place, fara atractie nu-i nimic, nu ai atraso sti cum se comporta o fata cand o atragi fizic? intreaba un baiat frumos