Buna! nu stiu ce sa zic, e cam ciudat, si nu stiu daca o relatie cu un baiat de 21 ar dura! asa ca ar trebui sa vezi ce ii poate capul sa zic asa ca poate u esti pentru el doar o aventura! asa ca ai grija! chiar daca u il paci nu poti sa fi sigura ca si el are acelasi ganduri si daca are crede-ma nu se gandeste le al o relatie serioasa cu tine! asa ca.mai bine te-ai orienta spre un baiat mai apropiat de varsta ta!
Buna! eu am 13 ani si am fost si eu indragostita de un baiat cu 7 ani mai mare decat mine exact ca tine, am fost impreuna ceva timp, il iubeam foarte mult, insa acum ma rog ca sentimenetele sa dispara...ti.o spun din proprie experienta, mai bine ramaneti doar prieteni, e foarte greu chiar daca va placeti, la mine a fost si mai complicat ca ai mei nu erau de acord cu relatia, ii inteleg acum, inca il iubesc dar mi.as dori sa nu mai fie asa...acum,el are o prietena si a inceput din nou sa imi spuna ca ma iubeste si chestii din astea, asa ca, dupa cum spuneam mai bine prieteni o sa suferi mult, crede.ma
daca vrei da.mi id.u tau intr.un mesaj pe TPU sa mai vb si sa imi spui cum merge
Poti decat sa te reprofilezi catre un baiat de varsta ta, ce spui? Parerea mea este ca esti mult prea mica, ai abandonat papusile? Nu vreau sa fiu rautacioasa dar parerea mea este ca peste ceva timp vei publica aici o intrebare despre cum sa scap de o sarcina prematura...sau in cel mia fericit caz v-ei suferi
Ai grija de tine
Niciodata,dar niciodata sa nu te increzi intr-un baiat care e asa mare ca tine pentru ca vrea doar sa-ti suceasca mintile si pentru el esti doar o pustoaica care e in limba dupa el.si daca te alinta nu inseamna ca te iubeste, ci mai degraba ca vrea sa te indragostesti mai tare de el sau cine stie ce ganduri ascunse are.
Ce pot sa-ti spun? parerea mea este ca acest baiat este mult mai mare decat tine di te ia la vrajeala, asa fac toti baietii mai mari decat tine, vrea doar sa profite de tine, sunt sigura deoarece cand aveam si eu 14 ani din cauza aspectului fizic multi imi faceau oferte asa ca ai mare grija e spre binele tau