| Costin_Stefan_M._1999 a întrebat:

Sunt cu o fata de aproape 2 ani de zile, problema e ca parintii ei nu au stiut de noi pana acum 3 zile si acum ca au aflat s-au bagat intre noi, fata a decis sa ramanem sa ne vedem pe ascuns dar eu nu cred ca va mai merge, as vrea sa imi dati si mie niste sfaturi, nu stiu, povesti de ale voastre, experiente, orice

P.S : Dau funda!

Răspuns Câştigător
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, atata timp cat te iubeste cu adevarat asta n-ar face-o decat sa se ambitioneze si mai tare sa fie cu tine! Daca s-a dat deja batuta inseamna ca nu-i pregatita sa aiba o relatie cu tine.

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Salut, nu a cedat, a cedat in fata lor dar ii face pe la spate happy multumesc

17 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ideea ar fi sa schimbi ceva la tine. Daca parintii ei te-ar vedea ca pe un tip cu capul pe umeri, responsabil, care iubeste si respecta fata si nu le aduce barza la usa, daca ei vad ca tu ai o influenta pozitiva asupra ei, te vor accepta. Fii curat, ingrijit, politicos, vorbeste frumos si poate ii convingi. Vorbeste cu ea, stabiliti impreuna ce are de spus (gen e mai motivata cu scoala daca e cu tine, va tineti mai intai de carte si abia dupa asta iesiti impreuna, sunteti maturi si nu faceti prostii etc.) si pune-o sa isi "lucreze" parintii, in primul rand pe mama.

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru SkyPilot):

Am facut toate ce mi-ai spus, nu merge sad

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Parintii astia... Din cate stiu eu, relatiile de genul asta nu prea tin, dar, voi intalniti-va mereu, stati impreuna, doar nu o sa va strice ei toata viata nu? \happy

| ThePuffy a răspuns:

Daca te iubea cu adevarat, nu i-ar fi pasat de ce spun parintii ei. Lupta pentru relatia voastra. Mai bine ar fi sa va despariti si sa ramaneti prieteniwinking.

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru ThePuffy):

Ea e o fire mai slaba, parintii ei sunt mult prea severi, ei daca tipa pe ea, ea incepe sa tremure, am sa o incerc sa schimb ceva la ea, va fi greu dar va merita, multumesc de sfat

| Nova21 a răspuns:

Cand se intampla asta 90% dinter relatii se sfarsesc...Nu prea cred ca o sa tina relatia voastra asa, mai bine va despartiti si incercati sa ramaneti prieteni.
A da, relatiile pe ascuns chiar nu merg bine...De ce? O sa se prinda parintii ei ca se vede cu tine, nu prea aveti cum sa va ascundeti.

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru Nova21):

Ne-am ascuns un an de zile, bine parintii ei intr-adevar stiau ca imi place de ea si altele dar stiau ca nu suntem impreuna si mergeam la ea zi de zi eram unu langa altul intr-adevar va fi mai greu si nici eu nu cred ca o sa tina, nu pot nu ma lasa inima sa ma despart de ea, am sa vad ce va iesi, multumesc pentru sfat

| Nova21 a răspuns (pentru Costin_Stefan_M._1999):

Incercati, totusi, poate iese ceva happy

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru Nova21):

Pai asta am sa fac, sunt totusi 2 ani si niste sentimente investite numai zic de bani happy nu am cum sa dau cu piciorul asa repede, am sa incerc, totusi multumesc

| Nova21 a răspuns (pentru Costin_Stefan_M._1999):

Iti urez mult succes atunci!"Incercarea moarte n-are!"

| Thuglife02 a răspuns:

Fa tot ce iti sta in putere dar in afara sa apari la stirile de la ora 19:00 happy

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru Thuglife02):

Am vrut sa apar dar m-am razgandit happy

| Aleeee97 a răspuns:

Am o prietena carea fost cu un baiat un an pe ascuns dupa au aflat ai ei si nu au vrut si ea le-a spus ca s-au despartit si au mai continuat inca vreo 6 luni dupa ea le-a spus ca sunt impreuna si au acceptat relatia lor. Eu zic sa nu va dati batuti si daca sunteti la liceu nu o lasa sa aiba note proaste pentru ca o sa de-a imediat vina pe tine, ca din cauza ta nu invata.

| Costin_Stefan_M._1999 explică (pentru Aleeee97):

Imi pare rau, dar s-a dus tot... as fi vrut sa fie asa si la mine...