Salut, atata timp cat te iubeste cu adevarat asta n-ar face-o decat sa se ambitioneze si mai tare sa fie cu tine! Daca s-a dat deja batuta inseamna ca nu-i pregatita sa aiba o relatie cu tine.
Cand se intampla asta 90% dinter relatii se sfarsesc...Nu prea cred ca o sa tina relatia voastra asa, mai bine va despartiti si incercati sa ramaneti prieteni.
A da, relatiile pe ascuns chiar nu merg bine...De ce? O sa se prinda parintii ei ca se vede cu tine, nu prea aveti cum sa va ascundeti.
Daca te iubea cu adevarat, nu i-ar fi pasat de ce spun parintii ei. Lupta pentru relatia voastra. Mai bine ar fi sa va despariti si sa ramaneti prieteni.
Ne-am ascuns un an de zile, bine parintii ei intr-adevar stiau ca imi place de ea si altele dar stiau ca nu suntem impreuna si mergeam la ea zi de zi eram unu langa altul intr-adevar va fi mai greu si nici eu nu cred ca o sa tina, nu pot nu ma lasa inima sa ma despart de ea, am sa vad ce va iesi, multumesc pentru sfat
Ea e o fire mai slaba, parintii ei sunt mult prea severi, ei daca tipa pe ea, ea incepe sa tremure, am sa o incerc sa schimb ceva la ea, va fi greu dar va merita, multumesc de sfat
Pai asta am sa fac, sunt totusi 2 ani si niste sentimente investite numai zic de bani nu am cum sa dau cu piciorul asa repede, am sa incerc, totusi multumesc
Iti urez mult succes atunci!"Incercarea moarte n-are!"
Ideea ar fi sa schimbi ceva la tine. Daca parintii ei te-ar vedea ca pe un tip cu capul pe umeri, responsabil, care iubeste si respecta fata si nu le aduce barza la usa, daca ei vad ca tu ai o influenta pozitiva asupra ei, te vor accepta. Fii curat, ingrijit, politicos, vorbeste frumos si poate ii convingi. Vorbeste cu ea, stabiliti impreuna ce are de spus (gen e mai motivata cu scoala daca e cu tine, va tineti mai intai de carte si abia dupa asta iesiti impreuna, sunteti maturi si nu faceti prostii etc.) si pune-o sa isi "lucreze" parintii, in primul rand pe mama.
Parintii astia... Din cate stiu eu, relatiile de genul asta nu prea tin, dar, voi intalniti-va mereu, stati impreuna, doar nu o sa va strice ei toata viata nu? \
Fa tot ce iti sta in putere dar in afara sa apari la stirile de la ora 19:00
Salut, nu a cedat, a cedat in fata lor dar ii face pe la spate multumesc
Am o prietena carea fost cu un baiat un an pe ascuns dupa au aflat ai ei si nu au vrut si ea le-a spus ca s-au despartit si au mai continuat inca vreo 6 luni dupa ea le-a spus ca sunt impreuna si au acceptat relatia lor. Eu zic sa nu va dati batuti si daca sunteti la liceu nu o lasa sa aiba note proaste pentru ca o sa de-a imediat vina pe tine, ca din cauza ta nu invata.
Imi pare rau, dar s-a dus tot... as fi vrut sa fie asa si la mine...