|

Salut. Vreau raspunsuri cat mai repede...
M-am certat cu iubita acum 1 zi. Mi-a dat un mesaj cu "ok" dupa ce i-am spus o gramada de lucruri. Acum am primit un mesaj "ce faci? Esti bine?" Nu i-am raspuns, nici seen nu i-am dat. Ce imi sugerati? Va rog fara raspunsuri la vrajeala...

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred că atitudinea ta fată de relatia voastră se concretizează prin vrăjeală.
Din moment ce fata dorește să poarte o discutie cu tine iar tu te consulți cu niște anonimi pe tema răspunsului.

| a răspuns (pentru Ofiintă):

Păi nu e nimic greșit în asta, niste sfaturi din exterior pot sa ajute(doar că nu da destule detalii), daca ar vrea doar sa o vrajeasca, nu mai punea întrebări în legătură cu relația lor.

| a răspuns (pentru Clint):

Am contestat faptul că în loc să își asume o conversatie cu fata respectivă, el intră într-o stare de panică, întrebând în stânga și-n dreapta ce anume să facă.

| a răspuns (pentru Ofiintă):

Ah eu din răspunsul tău am înțeles că sa fie el insusi, sa nu-i copieze pe alții. Și eu sunt panicat uneori(de lucruri inexistente), sa nu zic ceva cringe sa nu râdă lumea de mine sau să aibă o părere proasta, dar îmi amintesc ca e doar in mintea mea, practic sunt panicat de ceva ce nu exista laughing

| a răspuns:

Cred ca nici nu te-a bagat in seaam cu cea i-ai spus ieri...de aici si rapsunsul ei de OK si azi te intreaba "ce mai faci", ca si cum nu s-a intamplat nimic intre voi.
Ori este proasta si nu a priceput o iota din ce i-ai spus ieri, ori isi bate joc de tine.

| a răspuns:

Din ce cauza v-ați certat? Împăcativa.

| a răspuns:

Sa vorbiți fata in fata, nu prin mesaje, nu se rezolva așa.
De obicei când ea îți pune cate o întrebare de genul, "ești bine?" Ea nu se simte prea bine cu ceva ce i-ai spus tu.

| a răspuns:

Pai ti-a raspuns,, ok,, fiindca cel mai probabil considera ca cearta nu mai are sens fiindca nu ajungeti la un punct comun si a vrut sa astepte sa va calmati amandoi. Eu consider ca este de apreciat ca ti-a dat mesaj. Multe ar astepta de la partener acel mesaj de impacare. Ea si-a calcat pe orgoliu, este clar ca nu voia sa va despartiti sau ceva de genul. Eu zic ca puteti sa treceti peste aceasta cearta

| a răspuns:

Ea a facut ceva gresit de i-ai scris o gramada si a zis "ok"?

Nu raspunde niciodata prin aceeasi moneda, ingnorand persoana. Raspunde-i la intrebare si spune-i ca nu prea te simti atat de ok deoarece ea a fost superficiala cu o zi inainte in momentul in care tu i-ai spus niste lucruri importante. Sa raspunzi doar cu un "ok" atunci cand raspunsul nu necesita doar atat, este lipsa de respect si aroganta.

Era mai usor daca ziceai ce i-ai scris. In fine, raspunde-i ca un om matur ce esti (sper), si spune-i cum te simti si de ce te-a deranjat raspunsul ei de ieri. Dar ii zici frumos.

| a răspuns:

Pai spune-i fetei ce faci, sun-o! DOH!

| a răspuns:

Ai procedat bine ca nu te-ai lasat calcat in picioare, si a vazut si ea asta, de asta a revenit cu "ce faci? esti bine?" In momentul in care te-a intrebat asta avea pofta de ceva de la tine: sexul de impacare. Cand te certi cu a ta, nu o lasi sa castige cearta iar ea se intoarce cu hey, ce faci? Atunci o pui cu ea si va impacati, sau ramaneti despartiti. Asta inseamna acel "ce faci? esti bine?" Te-a testat sa vada daca esti slab de inger si o lasi sa te calce in picioare, nu te-ai lasat calcat, a vazut si ea asta, acum e uda toata dupa tine. Nu ai gresit cu nimic decat ca ai sa ai de tras cu fata asta pe termen lung.