Probabil esti adolescent sau pubert. Deci, daca esti unul dintre cele 2, starea ta mentala e in dezechilibru. Hormonii tai sunt nebuni, iti dau diferite stari, sentimene. Simti ca nu te vrea nimeni, nu esti iubit si e perfect normal sa te simti asa, e pragul vartei. In cazul in care nu esti pubert sau adolescent, iti recomand un psiholog. O iubita, 10000 de prieteni nu inseamna o viata fericita, ca sa te simti confortabil iti voi povesti despre faptul ca nici eu nu am sute de prieteni, nu merg in cluburi sau in oras foarte des si ma simt mai bine ca oricand. Fa ceva ce-ti place, gaseste-ti vocatia. Esti urat si vai de capul tau? Schimba asta daca asa ti se pare. Nu ai fi primul baiat care se machiaza. Schimba-ti frizura, schimba-ti garderoba dar, nu uita, fetele nu se uita numai la fata ta. O parte din ele se indragostesc de mintea ta. Cat timp esti curat, esti deschis mental si amuzant, iti vei gasi pe cineva, doar incearca. Daca totusi seara te simti cel mai rau (noaptea are efectul asta asupra oamenilor, avand in vedere ca e intuneric si nimeni nu e treaz, niciun zgomot care sa-ti acapereze gandurile) asculta muzica si imagineaza-ti lucruri. Fa-ti filme, fa-ti planuri, bucura-te putin de ele in imaginatie dupa care promite-ti ca se vor indeplinii. Bucura-te de viata! Esti o minune, esti unic, ai 2 maini, 2 picioare, un creier, ratiune. Ai tot! Multi oameni nu au ce ai tu! Esti special asa ca te rog, sa incepi sa te comporti ca un om special! Seara frumoasa
Si ce vrei, sa isi dea contul real pe TPU sa il vada niste ciudati ca tine?
Bună. Te sfătuiesc să nu mai gândești așa. Și eu am fost in situația ta si pana la urmă mi-am găsit jumătatea. Avem pasiuni în comun deci se poate. Toate la timpul lor.
? si tu esti un exagerat dar tot nu vreau sa iti vad fata
Nu vezi cat esti de trist? Pana si nickname-ul l-ai scris in plictiseala. Cred ca ti-e lene sa ti si de p.a cand te pisi. Daca nu cumva te asezi precum fetele.
Angajazate faci bani și munca te scoate și din depresie. Dacă ești student /elev încearcă la mc sa kfs după 4 ore de munca pe zi te vindeca