| Micutu1232 a întrebat:

Salutare, în aceasta seara am avut parte de un contact sexual direct, neprotejat cu iubita mea. Întrebarea este... Dacă am făcut sex neprotejat și am ejaculat în afara vaginului după câteva secunde (m-am mai e citat și eu puțin), poate rămâne însărcinată?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Exista risc de sarcina DACA fata era in perioada fertila si NUMAI daca a existat o masturbare anterioara, sa fii avut sperma pe teava care s-ar fi putut scurge involuntar in vaginul fetei, in primel 2 secunde cand l-ai introdus.

Evident ca in cele cateva secunde de sex nu i-ai putut provoca fetei nici o placere sau orgasm, fiind timpul atat de scurt, asadar placerea a fost numai a ta.
Crezi ca a meritat riscul la care ai supus fata?

| Micutu1232 explică (pentru Violleta2022):

Actul sexual a decurs timp de 20 de minute. Nu am apucat sa ejaculezi în ea. De masturbat, nu m-am mai masturbat înainte cu câteva ore poate chiar mai bine. Sunt foarte speriat și chiar nu știu ce sa fac în asemenea momente. E prima data când mi se întâmplă după doua luni.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Micutu1232):

Te-ai spalat si ai urinat dupa masturbare, ca sa elimini sperma ramasa pe tractul urinar?

După masturbare cam la 10 minute și de urinat cred ca am urinat de 3 4 ori.

| Micutu1232 explică (pentru Micutu1232):

Gen după masturbare mi-am făcut dus și am spălat de 3 4 ori cu gel de dus și asa ca na... Nu te duci la o fata sa îți facă oral și sa miroasă. Sa fim seriosi

| Micutu1232 explică:

Iubita mea spune ca, când urinează are o durere acolo jos și i s-a părut ca urinează puțin mai rosu... Nu știu ce sa fac in situația asta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Micutu1232):

Atunci nu aveia sperma pe teava si nici sanse sa se scurga ceva in vaginul ei, odata ce nu ai ejaculat in interior.
Totusi, pe viitor, folositi prezervativul ca nu va mananca, doare, musca sau sugruma, dar va o stare de comfort mai buna si fara stres va realaxati schiar poate si fata sa aiba un orgasm.

In ce priveste sexul oral, prezervativul este la fel de indicat, atat pentru fata cat si pentru baiat.

Am înțeles, deci nu exista riscul acum ca ea sa fie însărcinată. Eu unu i-am propus de mult timp sa o facem protejați dar a zis ca nu ii place. Eu unu tot ma rog la Dumnezeu sa nu se fi întâmplat nimic.
Inca o chestie, ei astăzi sau mâine trebuie sa ii vina menstruația, este posibil sa ii întârzie?

| Mariaa005 a răspuns:

Raspunsul e da, daca se afla in perioada fertila, exista spermatozoizi activi si in lichidul acela.
In cazul in care faci sex neprotejat (nu este deloc indicat ), nu mai vorbesc de boli, strict de sarcina, poate lua pastila de dupa, cat mai rapid posibil pentru eficiență.
Daca faceti mereu neprotejat ar trebui sa ia anticoncepționale (recomandate de medic de preferat )

| Mariaa005 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu contează ca s-a spalat, in lichidul acela exista spermatozoizi activi, nu sunt aceleași sanse de sarcina dar totuși sunt destule

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mariaa005):

Maria005 te rog sa nu incurci omul cu raspunsuri eronate!

Lichidul pre-ejaculator poate contine SPERMA numai daca a exista o ejaculare sau masturbare anterioara.
Dar in urma urinarii, toata sperma se elimina, de aceea am intrebat daca a urinat. Spalarea penisului este o forma de igiena obligatorie...

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!