| madalina2043 a întrebat:

Săptămâna trecută pe 27 iulie am avut contact sexual protejat da de siguranță mai multa am luat și pastila de a 2 zi...iar astăzi am niste sângerări pe chiloți.De la ce este? Din cauza pastilei sau este vorba de o sarcina? Va rog ajutați-mă

Răspuns Apreciat de Editori
| AnotherGirl a răspuns:

Pilula de a doua zi vine cu câteva efecte secundare. Nedumerirea mea este: dacă ai făcut sex protejat, de ce ai mai luat și pilula de a doua zi? Pilula de a doua zi se ia maxim de două ori pe an, maxim! Presupun că ați folosit prezervativul, corect? Dacă dorești ceva mai multă protecție și siguranță împotriva unei sarcini, mergi la ginecolog și alegeți împreună o pilulă contraceptivă care ți se potrivește. Dar nu mai lua pilula de a doua zi pe post de pilulă contraceptivă, pentru că nu-i același lucru absolut deloc.

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pastilele acelea nu se iau decat la nevoie. daca sexul a fost protejat, pentru ce sa iei pastila? Pastila respectiva este foarte puternica, desi e mica.Eu consider ca sigur de la pastila a fost sangerarea

| Violleta2022 a răspuns:

Cum de la ce este, de la multitudinea de efecte toxice ale pastileid e a doua zi!
Daca citeai macar prospectul pastilei stiai ca ti-ai introdus in corp o bomba hormonala care are enorm de multe efecte negatice asupra corpului, dandu-ti menstruatia si ovulatia peste cap, pe urmatoarele 6-12 luni. Vor apare sangerari cand vor ele, vor apare dureri mamare si posibil noduli. In timp se pot forma chisturi ovariene, fibraome uterine, tumori, te poti ingrasa mult sau slabi foarte mult samd.

Pacat ca ai laut o pastila INUTILA in cazul tau, care iti afce atat rau in corp.
In orice caz va trebui sa stii ca aceats pastila se poate lua 1 singuar data in viata ta, din cauza toxicitatii ei care iti poate afecta grav sistemul hormonal.

| Emilian65 a răspuns:

Sunt reactii adverse ale pastilei pe care ai luat-o fata de organismul tau.

| ionur a răspuns:

Dacă ai loat pastila de a doua zi ești ca nouă. dai înainte fără număr.