| Tkfus a întrebat:

Sper sa nu îmi fie stearsa întrebarea, sunt doar curios. Citesc foarte multe articole care spun că unele femei ce au fost violate au avut orgasm. Nu știu dacă e din cauza placerii sau din cauza unei reacții necontrolate a organismului in situații limită. Și mai citesc unele articole care spun că unele nu au orgasm. Nu ar putea iubiții lor sa le aduca in stări de genul? Întrebarea de fapt e asta, de ce au unele orgasm când sunt violate? Sunt sigur că nu de excitare dar nu știu.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la frica

| doctorandus a răspuns:

Pentru ca excitatia sexuala nu e controlata constient, deci ea poate avea orgasm, iar emotia sa fie frica sau repulsie.

| Jassmina a răspuns:

Cred ca ai inteles aiurea, fiindca o persoana care isi simte viata in pericol, nu poate sa simta placere sau sa aiba orgasm.

| Emma30555 a răspuns:

Nu trebuie sa crezi tot ce se scrie în niște articole, multe sunt false menite doar sa atragă cititori și controverse. Niciodată o persoană violata ca poți și tu ca băiat sa fii violat nu o sa simtă plăcere, în nici un caz orgasm. Nu exista asa ceva și un om poate sa discearnă diferența dintr o minciuna și adevăr prin logica prin discernământ. Când cineva îți face rău, îți face ceva împotriva dorinței tale, îți provoacă răni fizice cum crezi tu ca poți avea orgasm? E imposibil, e ca și cum ar da peste tine o mașină și ție ți ar provoca plăcere nu durere.

| Anonim a răspuns (pentru Emma30555):

"Niciodată o persoană violata ca poți și tu ca băiat sa fii violat nu o sa simtă plăcere, în nici un caz orgasm. "
Serios?
http://www.pereestupinya.com/pdf/sexual_arousal_during_forced_sex.pdf

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am putut deschide link-ul trimis de tine, ți am zis ca nu cred în asa ceva, probabil exista anumite excepții fiindcă sunt multe ciudățenii și paradoxuri pe lumea asta, dar nu cred ca sunt reprezentative astfel încât sa ajungi la o concluzie Nu înțeleg ăștia care simt nevoia sa dea eronat și nefolositor când îmi scrii aici oricum părerea ta, de ce simțiți nevoia sa folosiți aceste câmpuri nu știu, nu e stilul tău, e pentru ăștia mai blegi fiindcă nu asta contează ci ceea ce vorbesti aici

| Anonim a răspuns (pentru Emma30555):

Nu ti-am spus parerea mea, ti-am prezentat rezultatele unui studiu. Parerea mea, la fel ca si a ta(bazata pe ceea ce crezi, nu pe o experienta sau cunostinte).
" Nu înțeleg ăștia care simt nevoia sa dea eronat și nefolositor când îmi scrii aici oricum părerea ta, de ce simțiți nevoia sa..."
Va ramane un mister.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe mine nu ma interesează acele notificări, sunt aiureli. Probabil te a enervat răspunsul meu deși tu ești conștientă ca are mai multa logica ce am spus decât acel studiu pe care nu l am putut deschide și nici verifica. Probabil sunt anumite excepții, și în exemplul dat de mine e posibil ca un om lovit de mașină sa simtă plăcere în loc de durere, dar nu consider ca poate fi ceva relevant

| Anonim a răspuns (pentru Emma30555):

Acel studiu nu e unicul pe aceasta tema. Poti cauta si singura.
Da, sunt constienta ca spusele unei tipe oarecare au mai mare insemnatate decat cele ale unor persoane care au efectuat anumite studii si isi bazeaza concluziile pe anumite statistici.
Nu sunt exceptii.

| danaieladaniela a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic. Sincer nu ar trebui sa crezi in tot ceea ca se scrie.

| tzionut a răspuns:

Domnul meu psihicul uman nu are limite. Sunt oameni care obtin placere cand sunt loviti, ciupiti, maltratati, batuti, injositi se numesc masochisti, dar sunt o exceptie si nu sunt chiar atat de multi pe cat ai crede tu.
Statistic da este posibil ca o parte din oamenii violati sa aiba orgasm in timpul actului propriuzis, mai ales daca sunt masochisti, dar majoritatea nu vor avea, vor trai ceea ce majoritatea traiesc in acele clipe, o trauma, sau se inchid in ei si devin inerti sperand sa se termine cat mai rapid.
Acum daca doresti sa experimentezi asa ceva cu partenera o puteti face (roleplaying), daca amandoi sunteti de acord, si daca exista un cuvant de siguranta stabilit de amandoi care opreste totul atunci cand partenerul nu mai doreste sa continuie.
Spor la explorat propria sexualitate.