Buna! Gaseste o fata care sa-ti placa si incearca sa vorbesti cu ea, fa-o sa se simta bine in preajma ta si nu-i arata ca esti timid
Mai intai fa-o sa rada [fetele adora asta] apoi invit-o undeva. Si incetul cu incetul o sa se indragosteasca de tine si tu poti fi sigur ca v-a accepta sa fie iubita ta.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Frate cred ca si eu am o problema asemanatoare. Dar sti ceva ma doare fix in p... ce daca ai prietena esti fericit sau ce? Poate cand o sa ai o prietena o sa ai si momente bune si momente rele. Lasa viata sa mearga inainte, iesi cu prietenii distreaza-te, viata e scurta si merita traita.
Fete gasese-ti cand te astepti mai putin, si oricum nu te insori cu 100 de fete doar cu una ( bine in cazul in care nu esti musulman ).
Asculta-ma don't give a *** on anything.
Orice băiat e capabil să îşi găsească o prietenă.
Cum faci asta? Cunoscând fete noi, cum altfel?
Ce ai încercat?
Timiditatea dispare cu cresterea in varsta sau cu lumea cu care ai contact.
Orice baiat este capabil sa isi gaseasca o prietena. Este imposibil sa nu gasesti. Incearca sa iti ascunzi timiditatea, sa iti scoti calitatile in fata ascunzand defectele.
Uneori timiditatea este o calitate. Cunosc fete carora le plac baietii timizi catalogandu-i educati si cu bun simt si de multe ori au de castigat mai mult decat cei cu tupeu.
Pai si ce ai incercat? Poti sa iei o suprad0za de prietenie de la colt si o sa fii super prietenos cu lumea si o sa vina femeile la tine valuri valuri.
Si in ce mod te-a incurcat cumintenia pana acum?
Incearca sa cauti fete rele care adora baietii cuminti. Vezi ca in acest caz trebuie sa dispui si de $$.