În primul rând în religia musulmană părinții au ultimul cuvânt în privința unei căsnicii! În al doilea rând, diferența cultural și religioasă este foarte mare, iar în momentul în care veți avea acte, te vei trezi la o realitate crudă și dureroasă!
Caută pe internet, cărți scrise de femei occidentale căsătorite cu musulmani, care au scăpat foarte greu, cu sprijinul ambasadei din iadul în care au ajuns!
Bărbații musulmani din România care au căsnicii fericite, le au pentru că au adoptat stilul de viață occidental și au rămas în România! Altfel, viața va deveni un iad!
Ti-as fi spus ca, atata timp cat nu locuiti cu mama lui, sa nu pui la suflet.
Dar fiindca el e de religie musulmana, iti spun sa-ti vezi de viata ta crestina. Sunteti lumi diferite.
Daca ea te-a jignit, iar el i-a gasit scuza, gandeste-te cum o sa fie de acum incolo. Asta spune foarte multe despre el. Mamitica este pe primul loc si orice face,, asa este ea, e mamitica, e batranica, treci peste''. Eu in secunda 2 as fi pleca, tu faci cum simti, dar nu vei avea parte de respect din partea ei. Chiar daca ai vrea sa stai si spui ca ii poti face in ciuda ca sunteti fericiti si asmd, asta nu inseamna ca nici ea nu poate sa faca lucruri mai grave prin care sa-ti faca in ciuda. Daca barbatul de langa mine nu mi-ar lua apararea si nu ar schimba lucrurile care nu imi convin, pana aici, nici macar o sansa nu i-as mai da. Vei fi singura si nefericita in relatie iar el iti va baga scuze pe gat
Daca vrei sa suferi si sa fi sclava lui iti recomand sa uiti de musulmani vei suferi si iti vei distruge viata
Ai câteva păreri aici majoritatea te sfătuiește sa renunti la relație.Eu nu înțeleg de ce ai face asta dacă va iubiți, atât timp cât el te iubește și tu simți asta nu cred ca trebuie sa te despărți din cauza soacrei.Sunt atâtea probleme și între crestini cu soacrele. Daca reușești sa treci peste, poți merge mai departe.Mai bine ii faci în ambiție și arata-i ca sunteți fericiți dar cu respect. Daca o vei respecta tot timpul, chiar dacă ți se pare insuportabila, cu timpul, o sa te respecte și ea. Orice soacra poate fi poama acra, poate te despărți de el și dai de următoarea care poate fi la fel.Nu contează ca e musulmana,probabil ca are tradițiile ei în cap și de aia nu te suporta, ca ele umbla mai imbracate decât noi.Dar dacă în fata ei ești civilizata, îmbrăcată decent și o respecți, poate ii vei castiga respectul. Dacă simți ca merita iubitul tău, vei face un efort.Dar asta e strict părerea mea!
Omule, musulmanii văd complet diferit lumea față de cum o vedem noi, vesticii. În cultura musulmană nu există concepte precum libertate, egalitate și alte principii specifice nouă. La ei, toate răspunsurile se găsesc în Coran, iar unde nu știu, îl întreabă pe imam.
În timpul studenției mele erau mulți arabi veniți la studii în România, și am avut colege care au ieșit și s-au culcat cu ei. Toate mi-au spus că sunt geloși, posesivi și restrictivi. În plus, părinții lor se opuneau relației lor și îi spuneau tipului să-și găsească o fată musulmană.
Nu este așa simplu.
Înțeleg perfect ce spui dar tot ce am spus am spus din experienta proprie, am avut în trecut(mulți ani în urma) o relație cu un musulman, o relație de 3 ani.Ne iubeam și m-a respectat foarte mult, nu m-a atins și nu m-a jignit niciodată, nici nu era posesiv dar și eu îl respectam. Daca eu am renunțat la relație a fost pentru ca nu as fi renunțat la ortodoxie pentru nimic(deși nu mi-a cerut-o) dar nu îl simțeam pe el foarte sigur pe el, tot din cauza familiei lui, probabil.Dar dacă el îmi demonstra ca este implicat 100% nu as fi renunțat nici pentru tot neamul lui.Intelegi,aici vreau sa ajung, depinde foarte mult de cum sunt ei împreună și de cât de sigura se simte în relația cu el.
E o religie misogina.
"dar și eu îl respectam"
Am vazut mai multe cupluri mixte, in contexte diferite: el, barbatul musulman iar ea, femeia Vestica. Ce aveau in comun femeile astea in afara de frumsuete? Erau supuse. Si mute. Felul in care il tineau pe El, Barbatul, de brat, cum il asteptau, grija sa arate perfect, sa se poarte perfect... Iar Dl Barbat nici macar nu vorbea cu ea.
O fi o religie misogina dar mie mi se pare ca ii catalogați un pic prea mult.Nu e vorba de a fi muta și supusa, ci de respect.In ziua de azi femeia, își jignește bărbatul îl înjură, se cearta în fata tuturor.Eu sunt căsătorită cu un ortodox dar nu l-am jignit niciodată, pentru ca asa îmi este caracterul și pentru ca nu-mi place o astfel de relație, nu spun ca nu ne-am mai certat dar noi între noi, nu sa ne certam în fata unui grup de persoane.Si vis-a-vis de dl Bărbat care nici nu vorbea cu ea, in timp ce ea încerca să fie perfecta, asta este ceea ce vedem în filme, realitatea nu este asa.Si musulmanii tot barbati sunt și își apreciază femeile și lasă să se și vadă asta.Am vorbit doar din experienta mea, dar știu ca nu sunt toți la fel.Si ceea ce voiam sa punctez este ca și bărbații ortodoxi sunt geloși, posesivi, unii își bat femeile, tine de caracter cel mai mult!
Am scris ca am vazut mai multe cupluri mixte, in contexte diferite. Nu in filme!
Imi pare rau pentru tine daca tu crezi ca in cuplurile ortodoxe sau crestine, partenerii se injura.
Respectul si intelegerea se subinteleg in orice relatie sanatoasa.
El este arab ( din religia musulmană! ). TU NU!
Sau, ai accepta să trăiești în harem?!
Cu până la alte 4 femei alături de tine?
Depinde cât e de bogat...
Dar religia lui, ÎI PERMITE!
De asemenea, religia musulmană spune clar că femeia este inferioară bărbatului! Că este un fel de slugă și strujac bărbatului!
Asta îți dorești?!
ȘTII, CU ADEVĂRAT CUM GÂNDEȘTE OMUL ACESTA?!
CE MOD DE GÂNDIRE ARE?! CE IDEI?! ȘI IDEOLOGII?!
EU AȘ ZICE CĂ FACEȚI PARTE DIN LUMI TOTAL DIFERITE!
DAR, TREABA TA!
Apoi, se pare că nu te înțelegi, ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT CU... MAMA! VIITOAREA SOACRĂ!
ĂSTA E UN MARE RED FLAG!
EL, ți-a luat măcar apărarea?!
A rugat-o să își ceară scuze și să îți vorbească frumos?
Sau, nu o supără deloc pe mamica?!
Sau, cumva, tu ești doar o sclavă în această relație, iar bărbatul Stăpân iar soacra Șefă?!
AI MARE GRIJĂ!
MULTE AU PĂȚIT-O!
Si cine face compromisul daca ajungeti la casatorie?
Ortodoxia este singura cale si Adevarul
Propune-i lui / mamei lui: Vezi ce parere au
Ginchiz întreabă: