anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TITAN GEL

Buna.

Am si eu o intrebare.

Are ceva daca folosesc Titan Gel de la varsta de 16 ani? Sunt baiat.

Adica are efect?

E bun? Rog cei care cunosc.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Are un efect extraordinar si....GARANTAT. Dar numai asupra portofelului. big grin

| Emilian65 a răspuns:

La varsta ta, nu este bine sa folosesti acest produs.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ajuta deloc. Daca vrei sa ai un penis bun trebuie sa faci sport, sa maninci sanatos, sa eviti stresul, fumatul si consumul excesiv de alcool. Si nu uita sa inveti cat mai multe despre cum sa satisfaci femeile, placerea ei depinde 99% de cum stii sa iti folosesti penisul, mainele si limba big grin

| AncutaM a răspuns:

Salut. La 16 ani nu ai nevoie de Titan Gel, deoarece pana la 20 de ani penisul tau va creste in mod natural. Sfatul meu este sa te concentrezi pe scoala si sa-ti faci o prietena. Lasa dimensiunea penisului in seama naturii.

De asemenea, daca te uiti aici http://marirea-penisului.net/creme-si-geluri/titan-gel-marirea-penisului/ afli ca pana la 18 ani nici nu prea ai voie sa folosesti Titan Gel.

| Mejdej a răspuns:

Tin sa iti spun ca nu exista creme si pastile care sa iti creasca penisul. Eu nu inteleg cat pot fi de naivi oameni oare cum de la anumite pastile iti creste penisul dc nu iti creste si urechile, nasu. Asa e si cu cremele doar sa ii faca pe oameni de bani. Nu spun ca nu are efect probabil vei avea o erectie mai rapida dar nici intr-un caz sa-ti creasca. Aici e vorba de genetica stai linisit un penis de 12-13 cm face treaba perfecta. Nu investi bani in nimic, investeste in ceva util. Succes