| hrbdnemedlelkdmee a întrebat:

TPU,daca mi-am dat drumul și am băgat-o direct in boxeri fara sa mă șterg, apoi peste 5 minute am introdus din nou penisul acesta fiind umed, există șanse de sarcina?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, exista toate sansele sa lasi fata gravida, nu fiindca era penisul murdar, ci pentru ca acum exista sperma la interrior, pe teava (uretra), sperma care se scurge involuntar in vaginul fetei, in primele secunde cand este penisul re-introdus.
Singura conditie ca fata sa ramana imediat gravida este ca ea sa fie in perioada fertila, ca numai atunci poate ramane gravida.

| hrbdnemedlelkdmee explică (pentru Violleta2022):

Sunt sigur că tot ce era să iasă a ieșit, chestia e că încă era puțin umeda

| Violleta2022 a răspuns (pentru hrbdnemedlelkdmee):

Sunt sigura ca exista sperma pe teava, ca-i imposibil sa iasa asa cum crezi tu!

| Violleta2022 a răspuns:

De altfel este dovedit stiintific ca exista sperma pe uretra care nu are cum sa iasa, dupa ejaculare!

Acesta este momentul cand se vorbeste despre picatura-pre-ejaculatoare care contine sperma si poate lasa femeia gravida, NUMAI daca femeia este in perioada fertila.

| hrbdnemedlelkdmee explică (pentru Violleta2022):

Femeia nu a fost în perioada fertila.Asta înseamnă că sunt șanse mai mari sa nu fi rămas? Nu am pe cine întreba, de asta pun atâtea întrebări

| Violleta2022 a răspuns (pentru hrbdnemedlelkdmee):

Nu ai tu de unde stii daca este sau nu femeia in perioada fertila, odata ce ai venits a ne intrebi pe noi daca poate ramane gravida... si apoi, bolile cu transmitere sexuala se iau in acelasi fel, cand faci sex fara protectie.

De ce nu folosesti prezervativ?
Nu doare, nu musca, nu mananca pe nimeni de cuc sau pasarica, nu are efecte secundare pentru nimeni, nu lasa femeia gravida si nici nu transfera bolile cu transmitere sexuala.

| dullcat a răspuns:

Daca nu folositi protectie, da, exista.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil ca peste 9 luni sa fii tătic.

| Hyperion7 a răspuns:

Cam da happy
Pentru că încă mai ai sperma activa pe penis.Sa ne anunți daca ai tras sau nu lozul câștigător big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde unde ți-ai băgat-o, asta daca ți-ai băgat-o undeva, că nu precizezi... dar ca idee după un act sexual, ai trebui să te speli. Că nu sunt scumpe nici apa și nici săpunul.