Pff. Ca sa fiu mai pe scurt: NU O UITA! Nu ai cum daca o iubesti atat de mult. Ideea nu e ca o vei desparti de celalalt baiat, ci ca o vei astepta pana cand va vedea ca o iubesti
Ps: Sunt singuru care ia site-u asta in serios? grab, Arkhasas si diabla mi se pare ca mai mult se joaca pe aici. (fara suparare )
Cu riscul de a fi injurat de catre tine, iti dau urmatorul raspuns: nu ai nicio sansa. Sa fim corecti si sa admitem adevarul ca o fata nu poate fi atrasa de un baiat care are mari probleme in a scrie cat de cat corect, 3 randuri.
Cred ca ar trebui sa renunti la ea, sa respecti hotararile pe care le face si cam atat. Chiar daca e greu sa renunti la ea nu poti forta pe cineva sa te iubeaca din moment ce ea e chair cu altcineva.
Buna!
Mai bine renunti la ea si vezi ce iti rezerva viata in continuare.
Astia ca tine merita batuti...lasa fata in pace ca ai avut sansa ta dar nu ai profitat de ea. daca a decizia ta ti-o meriti iar daca a fost decizia ei atunci clar daca se desparte de ala nu o sa vina la tine, d-aia esti singur si ti-o meriti ai 18 ani degeaba pentu ca atunci cand vine vorba de caracter lasi de dorit. poate cand o sa fii cu viitoarea ta ca ea nu se va mai intoarce la tine, atunci va veni altu sa va desparta si sa se bage in relatia ta sa vezi cum e
Te mai miri de ce pica lumea la bac cand ei nu pot scrie o fraza corect
Asta este! Nu e capăt de țară dacă un ești cu tipa pe care o iubești, crede-mă, și eu vreau să fiu cu un tip care acum a absolvit și pleacă la facultate în București.Nu poți da buzna în viața sentimentală a cuiva.Dar dacă destinul e să fiți împreună, se va întâmpla ceva îmbucurător(pentru tine) și se va întoarce, dar eu cred că mici îs șansele. Oricum, capul sus, s-ar putea să găsești pe cineva în cel mai neașteptat moment!
E game over. Nu ai reusit sa o tii langa tine, e cam greu sa o recapeti. Cu incredere si Mama Campina o sa reusesti.