Du-te la orice clinica unde sunt medici de familie gen Vitan, Baba Novac, Giulesti, Apaca, Medlife Titan si Unirii, Med-As Unirii si cere una. Sau trimite-ti parintii la medicul de familie sa iti ia si sa ti-o trimita.
Iti poti ruga parintii sa mearga la medicul tau de familie pentru acea adeverinta si sa ti-o trimita prin curier.
Doar sa mergi la un medic de familie, la primul cabinet care iti iese in cale, sa-l rogi sa iti dea adeverinta, daca nu ..parintii sa iti ea adeverinta de unde esti inscrisa si pe maill, whatsaap, etc
Nu stii un medic dispus sa facă asta?
Mergi la 2-3 cabinete si incerca, oricum este contracost.15-20 lei, daca nu esti inscrisa.
Roaga-ti parintii sa-ti scoada adeverinta de la medicul tau de familie si dupa ti-o pot scana cu aplicatia de pe Android...sau sa gasesti un prieten care sa faca asta.Ti-o trimit pe whatsapp si ulterior o printezi. Eu asa am facut cu toate actele necesare inscrierii.
Si daca e inscrisa, costa. Adeverintele nu intra in pachetul decontat de CAS si medicul are dreptul de a-ti cere o anumita suma pentru ele.
Asta am spus ..este contra cost.
Nici un alt medic de familie nu-ti poate elibera aceasta adeverinta. Daca nu te au in evidenta, clar nu te pot ajuta.Din pacate trebuie sa mergi la medicul tau de familie.
Doar medicul tau de familie o poate elibera. Sa ti-o scoata un parinte si sa o trimita cu prioripost.
Va mulțumesc din suflet pentru sfaturi! Mult succes pentru tot ce va doriți! Sunteți oameni foarte buni!