Pai eu sunt ca tine:imi place engleza,japoneza,romana, si nu ma prea pricep la mate si fizica![]()
Dar chiar si asa, ma duc la profilul stiinte ale naturii...O sa incerc sa inteleg pana atunci
Daca te descurci cu chimia si putin cu matematica, eu zic ca e destul de bine...dar te mai poti gandi, mai ai ceva timp
Crede-ma ca stiu exact ce dilema ai,doar am trecut fix prin acelasi lucru.
De exemplu mie imi plac romana, istoria, geografia, dar chimia si biologia destul, deci nu m-am transfera la filo nici platita.Pentru ca e exact cum zici, toceala peste toceala. Eu sunt la stiinte si e perfect dat fiind ca faci de toate. Inainte de liceu nu stiam exact ce materii imi plac mai mult, dar am aflat.Totusi la mate e o diferenta intre m1 si m2 sau sa nu faci deloc.
Gandeste-te bine. Eu nu m-as transefa nici pentru un milion de dolari chiar daca imi plac materii de uman.
Pana la urma sa nu uitam ca e alegerea ta, gandeste-te bine. Bafta ![]()
Cel mai bun profil este, după mine, filologia pentru ca nu dai bacul la mate si din clasa a 11-a scapi de mate, fizica, chimie si biologie, dar se dublează orele de engleza, franceza, latina, romana si celelalte. Eu mi-am ales acest profil ca sa scap de matematica. Si sincer, chiar merita sa îl urmezi. Ps: avem un lucru in comun, japoneza... Sunt moarta după limba aceasta!