|

Care este diferenta intre profilul real (Mate-Info, Stiintele Naturii) si uman? Vorbesc de numarul de ore, de orele studiate, teze etc. pentru. fiecare profil.

Merci!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai eu acum termin a 9a, si sunt la stiintele naturii si fac 4 ore de fizica, 3 de mate, 2 de biologie si 3 de chimie pe saptamana. Dar tine cont ca pana intr'a 11a, se fac orele la comun, dar dintr'a 11a se pune accentul pe materiile care sunt mai importante la fiecare profil.cum ar fi la Mate-info,mai multa fizica,matematica si informatica,la Stiinte mai multa biologie,chimie si fizica iar la Filologie istorie,geografie,lb romana si alte limbi straine (spaniola,engleza,franceza,depinde de liceu).

Din cate am aflat de la colegii de la Filo (uman), nu prea fac orele, in sensul ca intra la ora 11 si ies la 13; p
iar Tezele.eu cum nu prea fac romana (3 ore pe saptamana.) la profilul de stiinte, mi-a dat o teza foarte usoara (2 ex. de corectat propozitii scrise cu cratima gresit, ori pleonasme si 1 eseu despre un text studiat la clasa). Acu` depinde de tine ce iti place mai mult :p bafta

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Tot ce poti sa-ti spun e ca umanul e moarte curata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Anul acesta am intrat la profilul real mate info intensiv si iti spun ca este foarte greu. Avem 8 ore de informatica ( la anul vom avea 12) 8 de matematica 6 de romana 3 de fizica s.a.m.d. Este foarte greu, lunea martea miercurea si joia iesim la ora 14:50 iar vinerea la 13:50. Despre profilul uman nu stiu nimic, apropo dam teza la 4 materii : matematica, informatica, romana si biologie sau fizica. Trebuie sa ne alegem odata pe an dintre biologie sau fizica. Asta este tot ce stiu, sper sa iti fi fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează