Traim in Romania, deci, cum sa alegi un profesor indrumator care nu e in comisie?, Tara asta merge destul de prost, totul e pe pile/relatii, oameni. De ce mi-as face viata mai grea? Te interesezi frumos care e cel mai batran prof/profa, vezi de cat timp e in comisie ( se afla usor, de la elevi/fosti elevi) clar persoana care e cea mai veche are si relatii si oameni. Te apropii de omu ala, vezi cat mai e daru si aia e. In viata, trebuie sa ne descurcam cum putem. Fii fata desteapta, ca tara geme de fraieri. Banul, deschide multe usii, te obisnuiesti cu asta de acum! Stiu ca vor aparea lupii moralisti dupa mesajul meu, dar adevarul e ca din totalul de 100% de persoane care fac o facultate, 10% reusesc pe pielea lor, restul? ori alt domeniu ori pile/relatii!
Dacă tot ai inceput sa mergi pe drumul acesta cu licența, poți să îl faci cu profesoara care are o altă specializare, dar mai înainte de examen să îl poți da spre verificare unui profesor specializat.
Am terminat profilul de Administrație publică, când a fost vorba să aleg un profesor, m-am orientat cel mai mult după o materie în care să am ce scrie la lucrare. În cazul meu, profesoara doar a trimis spre verificat lucrarea de licență, iar restul de la alegerea titlului și găsirea bibliografiei m-am ocupat eu.
Dacă consideri că materia aleasă ți se potrivește și poți de pe urma ei să scrii o lucrare bună, atunci comisia nu ar avea treaba, dar cum ai specificat și tu, să albă totuși o legătură cu elementele din domeniu.