| 1234Denisagah a întrebat:

Bună! Sunt in clasa a 8-a. La ce liceu(profil) ar trebui să merg pentru a studia inginerie Aerospațială mai departe! Bănuiesc mate-info sau bio chimie(deoarece e mai mult cu fizica) dar cu care am mai multe șanse?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| wpAbby a răspuns:

Matematica-informatica si stiintele naturii (bio-chimie) sunt doua profile foarte asemanatoare. Pe oricare l-ai alege, vei reusi sa iti continui studiile acolo unde iti doresti. De asemenea, sunt si doua profile foarte solicitante, unde se pune mai mult accent pe materiile reale: matematica, fizica, chimie si biologie. Nu difera foarte mult, la matematica-informatica ai in plus cateva ore din materiile reale, dar cam atat. Eu unul sunt pe bio-chimie si te pot asigura ca este un profil foarte bun, de unde iti poti alege foarte multe meserii si care te si solicita. Noi lucram oricum de pe manuale de matematica-informatica, deci ma simt ca la matematica-informatica? Concluzia: orice profil ai alege dintre cele doua, vei reusi sa iti continui studiile acolo unde vrei. Mult succes la examenul de EN!

3 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Bio-chimie

| emilllyya a răspuns:

Mate-info

| Nirvanaaa a răspuns:

Mate-info. E diferența intre matematica de științe(M2) și cea de info(M1). Fizica faci și la mate info. Te mai ajuta și informatica de pe acolo așa ca baza, plus ca la admitere matematica va fi de M1 deci de mate-info.