| CoCo12E a întrebat:

Am nevoie rapid de un raspuns. La Bac la romana din cauza emotiilor am gresit vreo 3, 4 cuvinte. Am taiat cu o singura linie si nu am ingrosat insa prostie e ca am pus- o in paranteza.
Imi va anula lucrarea. Sunt total fara speranta cu moralul la pamant.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Daca paranteza a fost taiata cu o linie orizontala, nu ai de ce iti face griji.
Imi pare rau dar se considera semn daca taietura a fost pusa intre paranteze.

4 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Momentan iti faci mai mult rau gandindu-te la asta. Vezi ce faci maine.

Vezi miercuri daca s-a anulat sau nu. Eu nu prea cred ca sunt atat de stricti... depinde daca o s-o propuna corectorii pentru anulare sau nu. Unor corectori le este frica si s-ar putea s-o propuna daca se observa, dar asta nu inseamna ca acea comisie o s-o anuleze instant.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Stai, ma, linistit. Nu o sa iti anuleze nimeni lucrarea. Ce griji tampite iti faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal că îți anulează.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Stai, esti sigura ca iti anuleaza lucrarea? Daca ei cred ca e semn, mi se pare ca poti cere sa se trimita lucrarea in alta parte, sa fie corectata te un profesor anonim, nestiut dinainte de tine.

Daca nu se poate, asta este, viata merge inainte. Stiu ca bacul este ceva foarte important pentru viitorul fiecarui om, insa in viata ce nu te omoara, te face mai puternic. Cu destula vointa poti face orice, oricat de imposibil ar parea. O nota la bac nu poate schimba asta.

O sa treci peste, ai sa vezi happy