| Raven234 a întrebat:

Am pus acum ceva timp câteva întrebări legate de faptul că aş dori să mă transfer la o altă universitate care se află într-un oraş mai aproape de oraşul meu natal. Întrebarea mea de acum este: ar trebui să mă duc într-o zi în oraşul respectiv şi să vorbesc cu cei de la secretariatul facultații sau ar fi de ajuns să le trimit un email în care să îi întreb dacă mi-ar aproba cererea de transfer și dacă aș avea șanse să prind un loc la buget?
Mulțumesc oricum!

6 răspunsuri:
| laSoledad a răspuns:

Nu le da email, ca e posibil sa nu-ti raspunda. Ia numarul de la secretariat de pe site-ul facultatii, suna-i si povesteste-ti problema. Intai vorbesti cu ei la telefon si apoi te duci sa depui cererea, daca iti zic ei asta. Poate ca la buget n-o sa mai prinzi locuri, acum ca s-au afisat listele permanente cu cei de la buget, dar te pot primi la taxa.

| laSoledad a răspuns:

Cel mai bine e sa discuti cu ei, poate ca-ti fac rost si de un loc la buget, daca ai o medie mare. Nu se stie. Cel mai bine discuti cu ei cat mai repede. Asta trebuia facut de mult.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din experiența personală legată de relațiile cu secretariatele facultăților. Suni, ceri să discuți posibilitatea unui transfer și ceri să discuți cu persoana competentă în soluționarea cazului și ceri de la acela aceste informații.

| Raven234 explică (pentru laSoledad):

Mulțumesc mult pentru raspuns și sugestie, o să încerc, am vorbit cu ai mei și ar fi dispuși să-mi plătească locul la taxă.

| Raven234 explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc mult pentru răspuns!

| laSoledad a răspuns (pentru Raven234):

N-ai pentru ce! Bafta!