Este ora de muzica... cu totii am trecut prin astfel de momente.
Hai sa iti zic o poveste de cand eram in liceu, poate te ajuta ^_^
Ne-a pus sa cantam odata, si chiar daca mai radeam la ce cantau ceilalti (cim este si normal), nu faceam exces. Adica cu bun simt. Cand am cantat eu, a inceput colegul meu de banca sa rada ca un "prost" si eu nu ma mai puteam concentra, desi eram praf la cantat cu vocea. Si i-am spus profesoarei ca nu pot din cauza lui. Si ea a a zis ca nu o intereseaza. Ei bine, mi-a dat un 4. Nu prea am inteles de ce, desi eu faceam si lectii de pian si ea stia asta. Toti s-au mirat cand au vazut acel 4 acolo.
Unde vreau sa ajung cu asta... acum, peste atatia ani, pot sa iti zic ca nu mai conteaza nici 0.1% pentru mine acea faza sau pentru oricine altcineva. Nimeni nu isi mai aduce aminte. Doar ma gandesc si rad la ea ![]()
Nu mai conteaza nici ca radeau ceilalti colegi de alti colegi, nimic nu mai conteaza, toti au uitat. In 2 saptamani, daca chiar ar rade cineva... toti uita, crede-ma. Nu iti face atatea griji.
Spune-le alor tai ca trebuie sa canti si aia e. Poate vor sa plece de camera cat timp ai ora.
Numai bine! ^_^ si succes la ore.
Eu zic sa nu iti mai fie rusine. Pana la urma asta va pune sa faceti, nu e ca si cum te-ai putea impotrivi. Cat despre scuzele ca,, nu imi merge microfonul/camera,, sunt deja penibile, nimeni nu le mai crede.
Nu sunt penibile deloc. Pana si noi oamenii ne mai "defectam" uneori. Ce pretentii sa ai de la niste aparate?