| Vicktoria1333 a întrebat:

Vreau să discut cu voi un subiect mai jenant şi mai "delicat" pentru mine. În ultimul timp, nu mă mai recunosc, căci am început să fac nişte "teme pentru acasă", pe care singură mi le impun. De exemplu, am un disc cu lecții adăugătoare de engleză. Acolo, pe lângă jocuri şi exerciții care ne ajută să ne perfecționăm cunoştințele, sunt şi documente despre drepturile de autor etc. Mă gândesc acum să le citesc pe toate, să extrag cuvintele noi şi să le explic. Iar ca să nu înțelegeți greşit, trebuie să vă spun că mie NU îmi place să învăț! Dați-mi, vă rog, motive ca să nu fac lucruri pe care nu mi le-au dat profesorii să le fac...

6 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu e nimic gresit sa fii curios in fiecare zi, e bine daca faci ce simti.

| HadesSs a răspuns:

Asta e un subiect jenant si delicat?laughing

| Lostlyric a răspuns:

Vrei sa-ti dam motive pentru a-ti omori curiozitatea?
Niciodata. happy
Daca iti place sa te documentezi sau sa inveti lucruri care nu-ti sunt bagate pe nas, de ce ar trebui sa iti spuna cineva sa te opresti? Informatia este o nevoie vitala a omului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te opri. Cine-ti zice sa te opresti e un esec in societate.

| Laura927 a răspuns:

Asta simti, asta faci.
Nu este cu nimic gresit in a fi curios si prin urmare in a cunoaste lucruri noi in fiecare zi.
Mie mi se pare foarte bine okay ce vrei tu sa faci.
Cand ne place un lucru in special nu luam acel lucru ca o tema si nici nu trebuie sa iti dea profesorii sa inveti ca tu sa ai cunostinte vaste despre un anumit subiect.
Ex tie iti plac delfinii si vrei sa te informezi mai detaliat despre ei; astepti ca vreun profesor sa iti dea subiectul acasa ca si tema sau pur si simplu iti cauti singura informatii despre delfini?

| tottoshi a răspuns:

Pai faci bine ce faci. O faci pentru tine nu pentru profesori.