| Andreiyy a întrebat:

.. azi un profesor s-a luat de mine fara nici un motiv. M-a lovit. M-am abtinut sa nu ii fw.t un pumn, pentru ca ma exmatriculeaza. A zis ca daca e profesorul meu are voie sa ma loveasca. Ei bine daca are voie sau nu, eu nu voi sta ca si un prost la urmatoarea abatere il bat in fata directorului! Ziceti-mi si mie daca are voie sa dea in mine fara motiv. P.S recunosc dupa ce m-a lovit am reactionat foarte nervos, dar nu l-am lovit inapoi.

10 răspunsuri:
| Lvrkiosif a răspuns:

Nu are voie. fai reclamatie. ai toti colegi ca martori.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe vremea mea se practica bataia in scoli dar n-am patit sa fiu lovit degeaba. Nu cumva l-ai jignit? Oricum daca a-si mai fi tanar si m-ar lovi a-si face o reclamatie la director. Daca ar continua a-si reclama la inspectorat si politie.
Oricum, sa raspunzi te face la fel de vinovat ca el si oricand poate sa gaseasca 2-3 profesori care sa spuna despre tine ca esti recalcitrant. Era bine daca-l inregistrai cu un telefon. Poti sa-i faci un flagrant punand un coleg sa va filmeze cand il intrebi de ce te-a lovit acum.

| airflow a răspuns:

N are voie sa dea in tine sub nici o forma cu motiv sau fara motiv, data viitoare rupe i gura!

| clauboos a răspuns (pentru Lvrkiosif):

Exact

| M1hai a răspuns:

Este ilegal, fai reclamatiewinking

| EarsOfAFox a răspuns:

Da, fara motiv. Sigur. Daca era asa atunci te ducea capul sa il reclami imediat la diriginte, director. Nu veneai sa strangi suporteri pe TPU.
Ca tine sunt multi care vin pe TPU sa-si acuze profii nebuni. Evident, elevul e mereu un sfant.

| EarsOfAFox a răspuns (pentru airflow):

Da? Pai daca proful n-are voie, tu il indemni pe el, elevul, sa recurga la un act identic? El de ce are voie? Nu stiu cum de nu ti-a fost rusine sa postezi o asemenea ineptie.

| darrio2007 a răspuns:

Chiar fara motiv? Nu cred. Oricum nu are voie sa dea in tine, indiferent de situatie.

| Lisa01 a răspuns:

Nu are voie sa ridice nici macar un deget la tine. Eu zic sa mergi la director sa ii faci o reclamatie impreuna cu parintii tai.Nu e normal asa ceva.Bafta

| ForevărTughedăr69 a răspuns:

Indiferent ce faci, nu are voie sa te loveasca. Pentru ca te-a lovit nu are scuza. Daca ai martori, fa o plangere la inspectorat. Bafta!