Pe vremea mea se practica bataia in scoli dar n-am patit sa fiu lovit degeaba. Nu cumva l-ai jignit? Oricum daca a-si mai fi tanar si m-ar lovi a-si face o reclamatie la director. Daca ar continua a-si reclama la inspectorat si politie.
Oricum, sa raspunzi te face la fel de vinovat ca el si oricand poate sa gaseasca 2-3 profesori care sa spuna despre tine ca esti recalcitrant. Era bine daca-l inregistrai cu un telefon. Poti sa-i faci un flagrant punand un coleg sa va filmeze cand il intrebi de ce te-a lovit acum.
N are voie sa dea in tine sub nici o forma cu motiv sau fara motiv, data viitoare rupe i gura!
Da, fara motiv. Sigur. Daca era asa atunci te ducea capul sa il reclami imediat la diriginte, director. Nu veneai sa strangi suporteri pe TPU.
Ca tine sunt multi care vin pe TPU sa-si acuze profii nebuni. Evident, elevul e mereu un sfant.
Da? Pai daca proful n-are voie, tu il indemni pe el, elevul, sa recurga la un act identic? El de ce are voie? Nu stiu cum de nu ti-a fost rusine sa postezi o asemenea ineptie.
Chiar fara motiv? Nu cred. Oricum nu are voie sa dea in tine, indiferent de situatie.
Nu are voie sa ridice nici macar un deget la tine. Eu zic sa mergi la director sa ii faci o reclamatie impreuna cu parintii tai.Nu e normal asa ceva.Bafta
Indiferent ce faci, nu are voie sa te loveasca. Pentru ca te-a lovit nu are scuza. Daca ai martori, fa o plangere la inspectorat. Bafta!
darima07 întreabă: