Ai vreun act cu care poti dovedi ca ai terminat facultatea? nu! atunci nu poti spune ca ai terminat-o! tu pur si simplu ti-ai pierdut niste ani din viata degeaba!
Înainte de licență se face absolvirea, primești o diplomă de absolvire. Nu poți spune că și-a pierdut ani din viață făcând o facultate. Întotdeauna ai ceva de învățat, chiar dacă nu mai dai licența sau nu lucrezi în domeniul respectiv.
Nu sunt supărată și nu m-a rănit nimeni, pur și simplu îți explicam cum stau lucrurile. Mi se pare aiurea și greșit să gândești așa.
Nu ție ti-am dat reply ci tipului care a postat răspunsul original
Acum am văzut
Absolvirea facultăți se face înainte să-ți dai licența. Primești chiar și o diplomă de absolvire. Deci da, ai absolvit dar nu ți-ai dat licența.
Ai... terminat-o. Dar fara licenta nu valoreaza nimic.
De ce nu muncesti putin sa o dai din nou?
În funcție de domeniu, dacă nu susții examenul de licență, anii de studiu pot deveni, practic, irelevanți din punct de vedere profesional. Diploma de absolvire atestă doar finalizarea unui ciclu de studii, însă diploma de licență confirmă că ai finalizat cursurile și ai promovat examenul de licență, obținând astfel titlul de licențiat, necesar în majoritatea domeniilor pentru a profesa.