| giuliaaaV a întrebat:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?

8 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

Craciun fericit. Putin probabil sa fie baremul gresit. Daca crezi ca ai fost depunctata la rezolvare corecta, fa contestatie. Cel mai probabil o vor aproba. Nu ai nimic de pierdut oricum.

| Wukong a răspuns:

Daca stii ca ai facut bine si consideri ca nu ti s-a punctat corect da poti face contestatie fara probleme

| giuliaaaV explică (pentru Dragosstpu):

Faza e ca baremul este de la un concurs de anul trecut pentru clasa in care sunt eu acum.Am intrebat mai mult din curiozitate, dar tot ma pune pe ganduri.Sa speram ca anul asta nu se va mai gresi! xD

| giuliaaaV explică (pentru Wukong):

Dar daca baremul zice contradictoriu?

| Wukong a răspuns (pentru giuliaaaV):

Baremul n-are cum sa fie gresit, nu a fost niciodata, pentru ca este recorectat si recalculat

| GygyDuru a răspuns:

Cu siguranta e gresit. La cat ai invatat e imposibil sa fi gresit. Fa contestatie!

| angel6lust a răspuns:

Da, există posibilitatea. Țin minte că atunci când am dat simularea evaluării naționale pe județ au greșit ceva la română (au pus ceva de la varianta pentru minoritatea maghiară), si ne-au pus un punct în plus tuturor.

Sărbători cu bine love struck.

| Misteriosul333 a răspuns:

Da, există șanse. Depinde, dacă știi sigur că este corect ce ai scris acolo faci contestație și poate ai noroc să îți dea o notă mai mare. Dacă nu ești sigură pe tine ce ai scris atunci nu mai fă. Crăciun ferict!