| 4evergentleman2023 a întrebat:

Cum ma pot integra în societate dacă mie mi scârbă de societatea asta de cocalari și de ghiolbani? De mentalitatea primitiva si efectul turmei de oi!? Cum sa ma expun având anxietate când unii te ataca exact unde ai punctele sensibile, poți sa te expui și sa dai peste idioți și idioate și atunci anxietatea se agravează și mai mult! Unde sa te expui ca toți par niște jigodii,un om civilizat, diferit nu mai vezi numai copii xerox la orice pas și bârfitori, dacă le spui ceva în secunda 1 ești bârfit! Cu cine sa mai vorbești dacă nu mai handicapați și handicapate găsești la orice pas? La lucru peste tot! Romanul si țiganul dacă nu bârfește face scabie! Cum sa mai fii sociabil cu asa oameni de rahat? Nu zic ca toți sunt asa dar eu am văzut ca majoritatea sunt la fel nu au autenticitate, nu sunt ei însuși sunt fățărnici, cu 100 de fete in funcție de propriul interes! Cum sa mai fii deschis când lumea e asa de mizerabila? Ca,cu ce le relatezi cu armele alea te ataca! Mai sunt si alte natii idioate ca noi,dezbinate? Noi în loc sa fim uniți ca trăim vremuri lugubre ne dam în cap! Ne judecam s-o bârfim toată ziua, și ne credem perfecți și mai presus decât oricine! Mai suntem și aroganți! Empatie nu mai exista, bun simt, politețe, noblețe parca trăim în jungla asa ne comportam unii cu alții! Asa ca,cum poate un anxios, depresiv sa își depășească condiția într-o societate mizerabila ca asta? Când invidia,răutatea, frustrarea,dușmănia, ostilitatea răsună în doaga unui număr foarte mare de persoane! Nu sunt nici eu ușa de biserica am și eu defectele mele dar sa bârfești asa ușor pe cineva care nu ti-a făcut nici un rău mi se pare retardism. Cum poți sa te integrezi dacă ești diferit,ai principii morale urăști minciuna și falsitatea, perversitatea?

Răspuns Câştigător
| NormalGuy3000 a răspuns:

Bârfa e prea comuna pe pământul ăsta că să crezi că e ieșit din comun sa bârfești, bârfa exista de la începutul timpurilor și adevărul este că în unele momente cel mai probabil si tu ai bârfit pe cineva nu neapărat cu intenție de rău doar ai vorbit despre persoana aia când nu era de față cu tine, toți oamenii de pe pamantul asta sunt cel mai probabil bârfiți la un moment dat in viața lor e aproape inevitabil. Sfatul meu este următorul pentru tine și îți spun din experiență:
-Daca te-au bârfit de rău prietenii poți să renunți la ei sau sa le dai o ultimă șansă să se oprească și dacă nu se opresc scoatei din viața ta
-Incearca sa nu mai fii așa bun cu toată lumea s-au să te comporți extrem de politicos, oamenii perverși văd asta că pe o vulnerabilitate
-Incearca sa nu ai prejudecăți față de toată lumea și mai ales de poporul ăsta al nostru pentru că oamenii răi sunt peste tot in lume nu e obligatoriu sa fie România
-Incearcă să nu dai detalii despre tine sau viața ta s-au să fii foarte sincer cu alte persoane, nu are lumea de ce să știe cum ești tu de fapt pentru că nu merită aproape nimeni sa știe sincer doar familia ta câteodată in unele cazuri nici ei
-Daca ai probleme psihice sau alte probleme in viața ta du-te la un psiholog care îți tine spusele sub confidențialitate și nu spune la nimeni ce ai vorbit acolo
-Daca ai serviciu s-au ai niste bani care îți vin de la familie folosește-i in propria ta bunăstare și nu discuta despre ce sume îți revin cu alte persoane s-au prieteni s-au in general cei care au gura spartă s-au daca tii neapărat să spui la cineva roagă-i sa țină secret și dacă nu țin secret scoate-i din viața ta (că vorba aia așa nu mai discuți despre nimic de frica sa nu te bârfească)
-incearcă să răspunzi cu aceeași monedă în unele situații de exemplu: te-a bârfit cineva, barfeste-l și tu
Cam atât, mai am multe sfaturi care as putea sa le spun din experiență proprie dar nu vreau sa scriu un roman din asta încearcă să faci ce am zis și o sa vezi că o să te simți mai bine când nu știe toată lumea cum ești tu și ce faci tu încearcă să te ferești de alți sa te bârfească de chestii dar doar până la un anumit punct dar dacă îți oprește evoluția ta ca persoana nu te mai ferii eu așa fac și mă simt un pic mai bine, îți doresc numai bine și sper sa te descurci in viață!

| 4evergentleman2023 explică (pentru NormalGuy3000):

Ai dat un răspuns foarte bun, de omeni ca tine are nevoia tara asta nu de bombardieri și maneliști

47 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Buna! Eu zic sa încerci să stai mai mult singur și gata.Bafta!

| 4evergentleman2023 explică (pentru Floreenofficial):

Sa nu mai zic ca mulți numai droguri au în cap sa se drogheze toată ziua, alții sa bea toată ziua! Unde sa te expui cu toate gunoaiele? Azi te imprietenesti cu ei mâine arunca cu noroi în tine dacă nu le convine ceva sau nu le dai ceva! Azi ești totul pentru ei mâine te fac de toată pomina! Mai sunt si oameni valoroși dar eu sincer foarte rar i-am întâlnit! Cu cine sa te expui cu prostii? Uita te ca toți aproape care se împrietenesc azi ulterior duc războaie și atacuri de nedescris și de o parte și de cealaltă numai cu denigrari și injurii ce par interminabile! Uita te pe tiktok și o sa vezi ca majoritatea acolo întra o sa vezi educația noastră, unde interlopii sunt bine văzuți și apreciați și gunoaiele nu doar pe acolo peste tot și omul bun, liniștit e desconsiderat, marginalizat, atacat din toate direcțiile. Sa mergi în Olanda, Belgia, Norvegia și sa te întorci la noi ca te crucești cu ce oameni conviețuiesti! Noi nu cred ca o sa ne mai civilizam si devenim oameni nici peste 50 de ani!

| Floreenofficial a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Nu am tiktok și nici nu vreau!

| dullcat a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Esti liber sa pleci in Olanda, Belgia si alte tari, daca tu ai impresia ca e mai verde iarba in curtea lor.Fiecare tara are propriile probleme, iar daca esti strain, situatia poate fi chiar nasoala pentru tine, indiferent cat de educat esti.

https://www.reddit.com/r/Romania/comments/129gtg3/deleted_by_user/ (de citit comentariile; intrebarea din titlul initial era : Ati avut parte de intamplari rasiste/xenofobe in vest?)

| 4evergentleman2023 explică (pentru dullcat):

Sunt roman și eu dar mi-am dat cu părerea, în Olanda sa știi ca ai noștri se droghează mai mult decât a lor happy

| 4evergentleman2023 explică (pentru dullcat):

Plec dacă vi tu cu minehee hee ca ești tare simpatica happy

| dullcat a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Sunt luata deja.laughing Apoi, e mult spus nationalista.Pur si simplu incerc sa ma mentin pe linia de plutire si sa nu ma avant in heirupul majoritar care spune ca tara asta e de rahat.Pana la urma aici imi voi petrece toata viata si e o idee extrem de proasta din punct de vedere psihologic sa imi insusesc aceasta mentalitate.

Plus, e penibil cum toti romanii incep sa isi denigreze tara chiar si cand vin turisti, nu mai zic de online, la filmuletele de promovare tot pentru turisti.Tu te-ai dus vreodata intr-o tara si ai intrebat primul localnic: Ba, arata-mi unde sunt asistatii sociali, satele fara dumnezeu, saracia lucida si lipsa infrastruturii, coruptii din parlament, cartierele de drogati si cocalari, spitalele jegoase si functionarii ciufuti, altfel plec acasa!?!

Ma indoiesc. Te duci acolo fie la munca fie in vacanta si vrei sa iti mentii totusi o stare cat de cat pozitiva, nu cazuta in extremism sau nihilism.

| 4evergentleman2023 explică (pentru dullcat):

50 de ani câți ani ai? Soțul nu e deranjat castai non stop pe aici? Tara? Noi suntem cobai, sclavi in tara asta, asta nu mai e de mult tara noastră! Nu mai suntem suverani mâncăm mâncarea străinilor de cea mai proasta calitate în loc a țăranilor care nu mai e aceptata sa fie vândută pe nicăieri și ajung cu hrana sa o arunce la ghena

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu pleci din start cu preconceptiile astea... greu sa mai ajungi undeva.

| 4evergentleman2023 explică (pentru suntserios):

Asta e societatea asta, am trăit pe propria piele am văzut cum sunt și romanii si țiganii al dracu sa fiu dacă am văzut vreo diferenta! Toți din afara tarii au părerea asta nu doar eu, noi zici ca venim din evul mediu nu dintr-o tara civilizata, ne pisam și ne cacam pe străzi despre ce vorbim? Asta e părerea mea despre națiile astea dacă ești un om bun te fac praf cu prostia lor!

| suntserios a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Ai nimerit tu in aturaje gresite si acum generalizezi si pleci cu preconceptii care nu te lasa sa vezi ca se poate si altfel.

| 4evergentleman2023 explică (pentru suntserios):

Uita te pe tiktok și o sa vezi educația noastră, majoritatea au conturi acolo și oameni în vârstă! Am întâlnit și la lucru oameni rai nu o mai poți da cu anturajul meu am renunțat de mult la el. Înafara de manele și grătare și altele eu nu vad ceva special la ai noștri! Nu ai ce sa înveți de la ei, plus ca o mulțime se droghează

| suntserios a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Este exact ce ti am zis eu mai sus... schimba aturajul si preconceptiile.

Ce cauti pe tiktok daca tu vrei educatie si altceva decat manele?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Simplu de tot. Resetare a modului în care îi vezi pe ceilalți. Dacă îi vezi așa, și continui să îi vezi așa, nu vei reuși. Nu ai avut totdeauna acești ochelari. Schimbă ochelarii. Cum? I-ai jos de pe ochi.

| 4evergentleman2023 explică (pentru sadrian46):

Ce resetare dacă vorbești cu ei apoi te bârfesc? Nu am avut ca nu aveam minte multă eram ca ei,dar peste tot unde merg vad aceleași caractere infecte! Tu nu înțelegi ca oamenii azi se împrietenesc și mâine devin cei mai mari rivali? Sin denigrari și jigniri, minciuni nu se mai scot! Prietenul de azi ti dușmanul de mâine cam asa funcționează lucrurile! Nu vezi ca nici neamul nu mai e ce a fost; sora, fratele își scot ochii se bat pe averi, moșteniri! Trebuie sa fii gunoi ca ei sa supraviețuiești în jungla, altfel ești jupuit de viu! Nu vezi ca traim într-o societate unde omul valoros, sincer, care urăște bsrfa si minciuna e marginalizat? Aceste virtuți au devenit un un mare defect, de aia ajung unii sa fie solitari nu sunt doar eu în situația asta, omul fals, cu principii imorale și cu caracter abject atrage oameni nu omul bun, sincer și cu cei 7 aninde acasă ăștia sunt victimele societății! Nimeni nu dau 2 bani pe ei! Imi e scârbă nu pot sa îmi dau resetare, minciuna a devenit o virtute s-a stricat lumea ori de la droguri, sărăcie, pandemie nu știu dar noi nu știm sa fim oameni! Du te în Olanda sa vezi cum sunt oamenii de acolo și vino la noi și o sa îmi dai dreptate 100%
Degeaba ma schimb eu dacă nu se schimba "legiunea"
Dacă te știe cu problemele emoționale cineva și le spui cu ce te confrunți din nebun nu te mai scot! Si ei nu știu nici tabla înmulțirii sau sa scrie o propoziție cap-coada corect granstical! Prostia, minciuna, falsitatea, ipocrizia atrage oamenii asa a devenit societatea noastră, tu stai în casa și nu ești umblat sa știi, tu vorbești cu oameni de teapa ta eu la tineret ma refer dar sunt și de ăștia în vârstă ogramada din alta lume.la noi omul valoros este luat în derâdere și gunoaiele societății sunt apreciate.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru sadrian46):

In sfarsit cineva care a pus punctul pe i...

| sadrian46 a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Ce resetare dacă vorbești cu ei apoi te bârfesc?
Resetare înainte să vorbești cu ei.
Dacă vorbești cu ei.
Ce înseamnă pentru tine să voorbești cu cineva? Ai ceva de comunicat?
Cu cine începi să vorbești? Cu cel din fața ta, sau cu cel din mintea ta, acela care are un milion de defecte?
Un om, orice om, nu este egal cu comportamentul său. Pentru tine, da. Poți renunța la asta?

| 4evergentleman2023 explică (pentru sadrian46):

Comportamentul lui reflecta educația și caracterul. Da, pot renunță când vad un om cu buna creștere!

| 4evergentleman2023 explică (pentru sadrian46):

Da tu ești filosof? Ți-ai greșit cariera pe TPU.

| sadrian46 a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Da, sunt. Și pe TPU.

| dullcat a răspuns:

Mai, si tu judeci acum o tara intreaga prin filtrul experientei personale, bazata numai pe interactiunea cu grupuri restranse de oameni si tipologii specifice.Ti se pare corect? laughing

| 4evergentleman2023 explică (pentru dullcat):

Ce naționaliști sunteți! Fata lui Violeta direct ești))

| johnnny123 a răspuns:

Nu știu pe unde te învârți tu de dai numai de "cocalari, ghiolbani, jigodii, bârfitori, handicapați și handicapate". Poate nu-ți alegi foarte bine locurile pe care le frecventezi.

Dar te-ai gândit că poate vezi tu lumea printr-o lentilă murdară și distorsionată? Sau poate că suferi de mania persecuției?

Îmi este greu să cred că toți oamenii pe care-i întâlnești nu au altceva mai bun de făcut decât să te bârfească și să te invidieze pe tine.

| 4evergentleman2023 explică (pentru johnnny123):

Cu toți cu care am purtat discuții au bârfit! Nu ma refer neapărat la bârfe ci la caracter, și pe unde am lucrat am fost amabil, săritor, liniștit și eram luat de prost când eu de fapt voiam sa ajut sa le fie sarcina mai ușoară cazi de cățeluș, de pampalau nimeni nu apreciază bunătatea este considerata cu prostia! Nu zic ca toți sunt la fel, majoritatea! Toată Europa are părerea asta despre noi, eu am fost în multe tari și nu am văzut asa oameni josnici și primitivi. Gândește te ca sunt oameni care aleg sa își facă nevoile fiziologice pe strazi, asa de evoluați suntem și civilizați! Si oameni ok și boscheți își fac nevoile pe unde apuca, noi ieșim din porumb și ne cacam în drum genul asta de oameni suntem, nu toți este adevărat dar un număr considerabil de mare cum nu vezi la nimeni!
Eram invidiat si la jocuri când scoteam bani si alții pierdeau pe banda rulanta, asta e mentalitatea. Am ajuns la concluzia ca oamenii solitari nu sunt asa degeaba și au probleme ci sunt scârbiți de oameni de rahat și aleg singurătatea.
Generația asta de tineri înafara de droguri ce știu altceva cu mici excepții? Ca peste tot vad numai drogați!

| vlllaaddd a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Eu nu ma droghez domnule 4evergentleman, si am si 18 ani si bun simt, nu toti tinerii sunt cum zici tu.

| 4evergentleman2023 explică (pentru vlllaaddd):

Nu am zis chiar toți, depinde de educație și de autoeducatie.

| gabicoo a răspuns:

Lucrează doi-trei ani în învățământul preuniversitar românesc și cei de care te plângi acum ți se vor părea niște îngeri, niște sfinți buni de pictat în biserică.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și nu mă refer la elevi. Cu ei este altă poveste. Sunt rezultatul educației permite acasă și al muncii unor profesori incompetenți.

| 4evergentleman2023 explică (pentru gabicoo):

Ti se reproșează ca nu ești sociabil ca esti încuiat, ciudat dar cu cine sa socializezi cu hiene care le spui ce ai pe suflet și în secunda 1 afla tot sectorul? Cu cine sa fii sociabil dacă imediat esti săpat?
Pai și cu studii și fără suntem rușinea Europei! În loc sa fim buni unii cu alții sa fim uniți toată ziua ne denigram, calomniem arătăm cu degetul, bârfim, promovam sălbăticia și tot salbaticul la caracter te face în toate felurile ca ești asa ca pe dincolo dar oare de ce ești asa nu se întreabă nimeni de ce ajunge un om în punctul asta!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Cum a zis si sadrian, daca tu doar prin prisma asta vezi lumea, o sa dai de aceasta lume pe care tu o urasti, in fiecare zi. Schimba-ti modul de gandire despre lume si nu mai cauta defecte altora.

| 4evergentleman2023 explică (pentru StoicAnalysis):

Când esti diferit nu ai cum sa o vezi altfel si vezi unii ce comportament au! Omul bun nu poate supraviețui in societatea asta nu are cum! Noi tot ce știm e sa ii copiem pe americani și limbajul și tradițiile, și vestimentația totul aproape dar pe noi se pisa toți!
Am dat numai de oameni jegoși,sunt si oameni buni și educati dar nu am eu noroc sa ii găsesc, atrag numai persoane toxice poate și din cauza ca sunt mai închis la culoare si lumea percepe omul după fizic în loc sa îl cunoască personal îl judeca fără sa îl cunoască și baga in aceeași oala cu cei recidiviști. Fizicul meu e în antiteza cu ceea ce sunt eu ca om,arat ca un om dur,smecheras,care face combinații dar eu în realitate sunt foarte pașnic și civilizat, te saturi la un moment dat sa fii perceput altfel decât ești doar ca ai yebul mai închis și arăți ca gipsanii! Poate trebui și la mine schimbate multe și oi avea și eu multe probleme dar eu nu bârfesc si denigrez o persoana care nu mi-a făcut rău niciodată. Vad ca mulți le spuneți celor cu snxietate sa se expună unde sa o facă printre hienele astea? Pai le dau bullying dacă ii știe cu probleme nu ii ajuta, oamenii nu mai au empatie, compasiune nu te integrează nu au vreun interes sa te ajute te fac praf prostii dacă te știe cu probleme, nu știu unde sa se expună anxioșii ca nu vad un om de doamne ajuta.
Sunt oameni buni dar greu dai de ei, în general cu cine purtam discuții efemere imediat ma bârfeau, nu știu cum mai poți sa fii sociabil, acum 2 săptămâni jumate incercam sa îl ajut pe unul într-un magazin cu o sugestie și el ma lua ca de ce ma bag aiurea în seama cu el ca el cunoaște interlopi, smecheri, bătăuși ca e smecher și tot în de astea o ținea nebunul, ca ala sunt mulți tâmpiți!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Din nou, aceeasi placa cu tenul inchis la culoare si faptul ca esti "diferit"... Inceteaza sa te mai victimizezi si sa cauti defecte. Nu intereseaza pe nimeni daca esti inchis la ten. De exemplu in ultimile 2-3 luni am dat de tigani omenosi si buni, am si stat la masa cu ei. Eu fiind alb ca varul si roman get pe get. Alt exemplu: Eu fiind optimist si naiv putin din fire, vad lumea in toate nuantele ei de la negru, gri, alb, roz. Secretul meu este ca mai intai caut rozul in orice situatie, oricat de rea ar fi. Si efectiv am parte de lucruri bune in viata tocmai pentru ca vad lumea cum vreau eu sa o vad. Ignorand si evitand situatiile si oamenii care nu imi plac.

| 4evergentleman2023 explică (pentru StoicAnalysis):

Dap,ca am fost marginalizat când eram mic din cauza culorii de niște fete din zona! Țiganii sunt ai dracu și sociabili știu sa se facă plăcuți, sunt smecheri eu sunt mai tăcut mai retras dar tocmai ca știu ce mentalitate avem ca nație! Dacă tu ești educat asta e partea a doua, am văzut ce răspunsuri dai dar în foarte multe cazuri noi avem deficit mare de educație

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Atunci daca esti constient ca este loc de mai multe cunostinte, de ce nu citesti sau sa asculti podcast-uri despre ceva ce te intereseaza sau ceva ce stii ca nu cunosti? De ce alegi sa te chinui mereu si mereu in legatura cu ceva ce macar poti incerca sa schimbi. Poate nu-ti poti schimba prietenii, tenul, bolile, dar iti poti schimba felul cum le percepi si cum actionezi asupra lor. Macar in final, nu o sa fi atat de deranjat pe asta, si o sa inveti foarte multe chestii de care te poti folosi in viata. Chiar te provoc, de fiecare data cand simti ca tremuri sau iti vine sa te plangi, da-i drumul la un podcast/documentar/sau citeste ceva cu voce tare, despre ceva ce te-ar interesa. Ai sa vezi ca nu o sa mai ai timp de negativism.

| gabicoo a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Încearcă să-i ignori sau să le zici ceva despre șoriciul gros pe care îl au în loc de obraz. Dar riști să spună că ești și agresiv pe deasupra.

Marele istoric Emil Condurache a spus: "Este inutil să fii înțelept cu idiotul, e chiar contraproductiv, mintea lui este goală, veșnic odihnită și orice ai spune nimic nu intră.

Văd că gândești normal și înțelegi cum stau lucrurile. Unii de pe aici de pe TPU - proștii (și sunt foarte mulți și aici și în viața reală) râd de tine. Eu zic să nu mai postezi pe TPU că nu-ți folosește la nimic și să mergi la un psiholog bun (greu de găsit unul dar caută) și să faci consiliere nu să te îndoape cu pastile.

| 4evergentleman2023 explică (pentru StoicAnalysis):

In casa nu tremur doar în public și e de la anxietare. Ce imi recomanzi sa citesc?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Orice te intereseaza, poti citi. Nu cred ca ti se intampla sa iti traiesti viata zi de zi, si macar intr-o zi pe saptamana sa nu fi curios referitor la un subiect anume. Prin simplul fapt ca esti curios mergand prin casa si mirandu-te : " oare din ce este facut televizorul asta?", poti afla documentandu-te, de niste chestii si componente ale televizorului sa zicem, de care nici nu credeai vreodata ca poti afla. Asta find doar un exemplu banal. Imagineza-ti ce cunostinte dobandesti daca te intereseaza anatomia umana sau programarile de site-uri. Orice iti trezeste curiozitatea, merita sa te documentezi despre acel ceva. Asa inveti lucruri noi pe care le poti folosi cand o sa ai nevoie de ele la un moment dat.

| Emma30555 a răspuns:

Trebuie sa faci în asa fel încât sa găsești anturaje de calitate, oameni mai de calitate, trebuie și tu sa fii într un anumit fel ca să te poți integra într un grup de oameni mai inteligenți, mai educați mai cu bun simt. Sa încerci și tu un pic sa fii mai tolerant fiindcă oameni perfecți nu exista

| 4evergentleman2023 explică (pentru Emma30555):

Nu prea mai exista oameni de calitate, când nu mai ai bani sau ai probleme toți fug de tine.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu te-ai gandit ca ei se poarta asa tocmai ca sa supravietuiasca in jungla asta? Esti privit mai bine si esti primit in cercuri sociale daca esti asa decat daca esti retras si iti vezi de treaba ta

| CleanHeart a răspuns:

Te înconjori de oamenii care îți plac ție și cu celelalte mentalități ce treabă ai tu, contează să nu te lași afectat și asta pornește de la tine din minte deci caz rezolvat

| NormalGuy3000 a răspuns (pentru CleanHeart):

Cel mai bun răspuns! In viața chestiile pe care le-a întâlnit el le-au întâlnit și alte milioane de persoane singura problema este că este mai sensibil decât alții trebuie să învețe să nu îi mai pese, sa fie puternic, și cum ai zis tu sa se îndepărteaze de oamenii răi pentru că de lucruri din astea o sa tot dai in viață trebuie sa te înveți cu ele n u sa fugi de ele și să rămâi în casa!

| Drake21 a răspuns:

Inscriete la rezervisti bum dang dang va vorbeste pilotul avionului astazi lucrez de acasa