|

Cum pot invata toate comentariile la romana? Bacul este in iulie si mai am putin timp de invatat. Precizez ca la fiecare comentariu am cate 6 pagini de invatat.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hello! În primul rând dacă ești la real, axează-te mai mult pe temă și viziune și caracterizarea unui personaj, lăsând la urmă relatia dintre două personaje. Spun asta pentru că șansele ca să pice relatia dintre 2 personaje la real sunt destul de mici.
Dacă ești la uman, ordinea lor nu are prea multă relevantă, dar din ce am văzut eu, la real se pune accentul mai mult pe caracterizare unui personaj și relatia dintre 2 personaje.
Oricum ar fi, încearcă să faci scheme pentru fiecare, să ai o structură pentru fiecare dintre cele trei care ar putea pica. A încerca să le retii menic este absurd și epuizant, existând riscul să nu retii absolut nimic. Deci încearcă să faci o structură cu subpunctele pe care trebuie să le contina fiecare eseu și totul va deveni simplu.
Și nu-ti mai face griji în legătură cu timpul, eu am început din Martie. Dacă știi să fii disciplinat, totul o să fie bine. Succes!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Raspuns REAL: NU LE INVETI
inveti sa faci un comentariu GENERIC (la orice)
si citesti, NU INVETI, fiecare opera
dupa care faci un comentariu la orice opera iti pica la examen

este o greseala absolut imbecila sa inveti toate comentariile, asta nu e scopul, scopul e sa inveti cum sa faci un comentariu!

| a răspuns:

Sa-ti scoti ideile principale si sa inveti o structura dupa care sa-l faci, ideile pe care trebuie sa le abordezi, o eventuala introducere daca vrei sa fie mai bine cu citate sau cum ti-a facut-o profesoara si in rest dezvlti singur/a