Fiecare se poate considera cum doreste si poate sa creada orice vrea
Vreau sa va reamintesc ca eu glumeam, ba da sunt si oameni civilizati, depinde de educatia fiecaruia desigur
Ti se pare! Nu ai cum sa cunosti TOTI romanii si nu TREBUIE sa iti faci o parere generala pe baza unor oameni pe care tu i-ai intalnit al carui comportament nu ti-a placut!
Pe de alta parte se stie ca NU exista omul perfect, dar asta nu insemna ca au comportament prost!
Nu aveti cum sa va certati cu Ray! Pe mine de doua ori m-a trecut la ignor din cauza ca aveam parareri diferite! A doua oara cand mi-a trimis cerere de,, iertaciune'' l=am lasat asa!
Ai sa-ti schimbi opinia cand
-ai sa iti schimbi si asteptarile de la tine si de la cei din jurul tau
- ai sa iesi din tara si nu doar ca si turist,
- ai sa fii la fel de critic/ impartial cu toata lumea
Dar ca cine ca japonezii este
孫悟空 Son Gokū arigato
Nu ma cert, eu mi-am expus parerea si, dupa cateva fite, Ray o da pe gluma.
P.S. Si pe mine m-a ignorat Ray dar, dupa ceva timp, tot el a cerut sa fiu de acord cu stoparea si am fost. Sigur ca a doua oara n-as mai fi nici eu.
Nu toti "romanii" sunt nesimtiti, am intalnit foarte multe persoane cu cei 7 ani de acasa
Depinde de cercuri în tratarea anumitor situații sau anumitor oameni. Depinde de vicile dintr-un grup care prin diverse subiecte, stabilesc o anumită legătură de compatibilitate creând cu timpul o înlăturare a celui fără vici, dacă acesta nu este participant. Depinde de compatibilitatea unor experiențe similare din trecut cu a altora, care rezultă un anumit grad de înțelegere și empatie, în comparație cu alți indivizi.
Depinde de nivelul sarcasmului necontrolat al cuiva îndreptat către altora pentru a căpăta mai multă importanță și a declanșa subiect de batjocură, și amuzament pentru buna dispoziție a celor din jur.
In primul rand si tu esti roman, deci practic te-ai jignit singur.
In al doilea rand, cel mai gresit lucru cand iti expui o opinie sau o afirmatie este sa generalizezi, fiindca daca generalizezi o sa reiasa ca esti un ipocrit si ca tu esti cel mai perfect iar cel care o sa ia bobarnacele tot tu o sa fi.
In al treilea rand, de unde stii tu ca ''toti'' romanii sunt prosti la comportament? cunosti tu ''toti'' romanii de faci o astfel de afirmatie? ai grija cum te exprimi cand pui o intrebare, fiindca poti sa jignesti nu numai o persoana ci mai multe, fiecare sens al unui cuvant are o importanta semnificativa
Au școala vieții dar, mulți au rămas repetenți, însă repetă anul la aceeași lecție iar alți sunt deja la stadiul de profesor. Este o diferentă!
UNII, spui?
Eu cred că ar trebui să te trezești nițel. Nu cred că doar "unii" ne-au făcut de rahat în 30 de ani de pseudodemocrație, neoliberalism inconștiență și analfabetism funcțional în diverse ramuri, sau toate.
Facultatea te-a civilizat care-va-sa-zica. Puteai sa o faci si pe cont propriu mult mai devreme, cu conditia sa faci uz masiv de cei sapte ani de acasa.
Indirect ai afirmat ca cei fara facultate sunt imorali si rai
Ai mare dreptate. Oamenii judeca mereu inainte de a cunoaste persoana. Lumea devine din ce in ce mai rea...
Culmea e ca tocmai cei care vorbesc asa despre ceilati romani, sunt cei care au comportamentul pe care il acuza la alte persoane.
Daca iti citesti propriile mesaje o sa observi ca tocmai tu esti unul dintre acei ce au un comportament prostesc, si incerci sa generalizezi defectele tale fata de cei din jurul tau pentru a-ti ignora propriile defecte si de dragul de a te simti superior, desi in cel mai bun caz esti doar mediocru.
SecretKiss întreabă:
anonim_4396 întreabă: