| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

De ce toti romanii sunt asa de prosti la comportament sau mi se pare mie?

77 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu poți spune că toți sunt la fel.

| RAY a răspuns (pentru Ioandelasal):

Fiecare se poate considera cum doreste si poate sa creada orice vrea

| darrio2007 a răspuns:

Tu esti american?

| RAY a răspuns:

Vreau sa va reamintesc ca eu glumeam, ba da sunt si oameni civilizati, depinde de educatia fiecaruia desigur

| RAY a răspuns (pentru Andreeush):

Uite o fata civilizata, serioasa, sincera

| baru a răspuns:

Aspru judecat...cati ani am stat sub comunism? Uite raspunsul.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ti se pare! Nu ai cum sa cunosti TOTI romanii si nu TREBUIE sa iti faci o parere generala pe baza unor oameni pe care tu i-ai intalnit al carui comportament nu ti-a placut!
Pe de alta parte se stie ca NU exista omul perfect, dar asta nu insemna ca au comportament prost!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu aveti cum sa va certati cu Ray! Pe mine de doua ori m-a trecut la ignor din cauza ca aveam parareri diferite! A doua oara cand mi-a trimis cerere de,, iertaciune'' l=am lasat asa!

| shu7e a răspuns:

Ai sa-ti schimbi opinia cand
-ai sa iti schimbi si asteptarile de la tine si de la cei din jurul tau
- ai sa iesi din tara si nu doar ca si turist,
- ai sa fii la fel de critic/ impartial cu toata lumea

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Dar ca cine ca japonezii estewinking
孫悟空 Son Gokū arigato

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu ma cert, eu mi-am expus parerea si, dupa cateva fite, Ray o da pe gluma.
P.S. Si pe mine m-a ignorat Ray dar, dupa ceva timp, tot el a cerut sa fiu de acord cu stoparea si am fost. Sigur ca a doua oara n-as mai fi nici eu.

| andiceasu95 a răspuns:

Nu toti "romanii" sunt nesimtiti, am intalnit foarte multe persoane cu cei 7 ani de acasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta spune totul despre prostie, lipsa de educatie si in fond stapanirea limbii, dar am uitat tu nu esti roman, esti zmeu.

în 24 Noiembrie | ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:
Daca stau o luna nespalat la cap, ce se intampla?

| Celcestietot a răspuns:

Pai daca aceia ii urmeaza pe Satana in viata, iti dai si tu seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Noi radem unu de altul si dracul de toti!

| Legion7X a răspuns:

Depinde de cercuri în tratarea anumitor situații sau anumitor oameni. Depinde de vicile dintr-un grup care prin diverse subiecte, stabilesc o anumită legătură de compatibilitate creând cu timpul o înlăturare a celui fără vici, dacă acesta nu este participant. Depinde de compatibilitatea unor experiențe similare din trecut cu a altora, care rezultă un anumit grad de înțelegere și empatie, în comparație cu alți indivizi.
Depinde de nivelul sarcasmului necontrolat al cuiva îndreptat către altora pentru a căpăta mai multă importanță și a declanșa subiect de batjocură, și amuzament pentru buna dispoziție a celor din jur.

| DarthNiger a răspuns:

In primul rand si tu esti roman, deci practic te-ai jignit singur.
In al doilea rand, cel mai gresit lucru cand iti expui o opinie sau o afirmatie este sa generalizezi, fiindca daca generalizezi o sa reiasa ca esti un ipocrit si ca tu esti cel mai perfect iar cel care o sa ia bobarnacele tot tu o sa fi.
In al treilea rand, de unde stii tu ca ''toti'' romanii sunt prosti la comportament? cunosti tu ''toti'' romanii de faci o astfel de afirmatie? ai grija cum te exprimi cand pui o intrebare, fiindca poti sa jignesti nu numai o persoana ci mai multe, fiecare sens al unui cuvant are o importanta semnificativa

| Dragosdoar a răspuns:

Lol,in ce zona locuiesti? A mai pus cineva o intrebare de genul asta

| Legion7X a răspuns (pentru Alfred0703):

Au școala vieții dar, mulți au rămas repetenți, însă repetă anul la aceeași lecție iar alți sunt deja la stadiul de profesor. Este o diferentă!

Răspuns utilizator avertizat
| LupusDei1993 a răspuns (pentru Ioandelasal):

UNII, spui?
Eu cred că ar trebui să te trezești nițel. Nu cred că doar "unii" ne-au făcut de rahat în 30 de ani de pseudodemocrație, neoliberalism inconștiență și analfabetism funcțional în diverse ramuri, sau toate.

| FreddieM a răspuns (pentru Furnicuta000):

Facultatea te-a civilizat care-va-sa-zica. Puteai sa o faci si pe cont propriu mult mai devreme, cu conditia sa faci uz masiv de cei sapte ani de acasa.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru FreddieM):

Nu vorbeam despre mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ucrainean rămân, nu sunt român!

| RAY a răspuns (pentru FreddieM):

Bravo,felicitari

| RAY a răspuns (pentru Furnicuta000):

Indirect ai afirmat ca cei fara facultate sunt imorali si rai

| NuConteazCineSunt0 a răspuns:

Ai mare dreptate. Oamenii judeca mereu inainte de a cunoaste persoana. Lumea devine din ce in ce mai rea...

| UnholySaint a răspuns:

Culmea e ca tocmai cei care vorbesc asa despre ceilati romani, sunt cei care au comportamentul pe care il acuza la alte persoane.
Daca iti citesti propriile mesaje o sa observi ca tocmai tu esti unul dintre acei ce au un comportament prostesc, si incerci sa generalizezi defectele tale fata de cei din jurul tau pentru a-ti ignora propriile defecte si de dragul de a te simti superior, desi in cel mai bun caz esti doar mediocru.

| aXy99 a răspuns:

Nu doar romanii, oamenii in general.