PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Hey, ce serial e asta?! - Fara sani nu exista paradis - depe Acasa?! Aia nu stiu ca si sanii mici pot contribui la atingerea unui orgasm superb?!

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Pai depinde de preferinte... Nu ma uit pe acasa dar probabil e vreo telenovea de genul asta.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ah, deja e prea mult de gandit pentru o... treileinovela.

| Diav0la a răspuns:

Stiu eu! Ca eu n-am fost cand s-au impartit sanii si rusinea laughing

| Frogie a răspuns:

Pai e vb despre o fata care este fixata k are sanii mici si nimeni nu vrea sa o primeasca la anumite filmari sau sesiuni foto...decide sa se prostitueze pentru a`si face operatia... dar o data intrata in lumea lor nu va mai putea iesi...filmul este de fapt facut pentru a ne deschide ochii...nu banii si operatiile ne fac mai frumoase sau mai interesante... din contra ne aduc mai multe probleme decat aveam... eu una prefer un buzunar gol...si pe cineva cu care sa impart acel buzunar... dar acum.fiecare cu alegerea lui... dar cu grija...candva veti regreta...

| iuliana21 a răspuns:

Nu se refera la orgasme...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare fata face ce doreste din organismul ei e decizia ei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate...nu am sani dar nu ma mai stresez din cauza asta o sa creasca eibig grin nici mie nu mi-a placut titlul telenovelei! parerea lorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumoasa telenovela o lectie de viata pentru toate fetele care o iau pe un drum gresit

Întrebări similare