Bună, este un profil frumos, dar pe mine nu mă pasionează fiecare îşi urmează cariera sa în viaţa dar stiinţe sociale este un profil bun.
O zi bună!
Hei,este un profil frumos si usor.Ai putea da si la filologie.Aici sunt eu si este chiar frumos. Funda? :3
Nu da la filolofie faci germana si dai bac la latina!
La sinte sociale ai ore de biologie 4 pe saptamana ai multa istorie si geografie.
Ai multa Biologie, istorie si geografie.
La filologie dai bac lalatina si faci germana
La mate info matematica nu o sa se mai lege foarte mult de ceea ce ai facut in 5-8.
Buna! Si eu sunt tot a 8a si la fel ca tin m-am gandit la Stiinte sociale. Ete un profil bun si nu este foarte complicat, adica ai mult de tocit, dar este mult mai usor ca la mate info si stiintele naturii. Cred ca ai facut o alegere buna, dar depinde si daca te reprezinta. Succes!
Gandeste-te la locul de munca pe care ai vrea sa-l urmezi dupa terminarea liceului si vezi ce profil se apropie mai mult de dorinta/dorintele tale.
E super la stiinte sociale Eu sunt pe acest profil si e usor. Putina matematica, biologie, chimie si fizica. Nu faci mai deloc...Bacul nu.l dai la matematica. Faci multa romana, asta e clar, acum depinde si de profesorul pe care o sa-l ai. Faci multa istorie si geografie, logica, etc. Eu iti spun pentru ca si eu am avut dilema asta inainte sa intru la liceu, dar acum ca am experimentat, ca sa zic asa, e destul de ok. Gandeste-te bine ce materii iti plac si bazeazate in special pe asta. Bafta! Te pup