| FeaRRR a întrebat:

Sunt in clasa IX-a la un liceu cu profil tehnologic, mai precis turism si alimentatie. Acum fiind semestrul II m-am acomodat foarte, ma inteleg bine aproape cu toti din clasa si cu profesorii ca sa spun asa. Problema este in felul urmator: Nu ma prea descurc la matematica, nu stiu ce sa fac, sa ma transfer sau sa iau meditatii? Fosta profesoara de matematica din generala ne dadea doar de copiat din carte ceva definitii si spunea sa ne lasam spatiu pentru aplicatii. A doua zii faceam alta lectie si tot asa. Pana cand a venit examenul la matematica, unde am luat 3.95. Am intrat la un liceu bun datorita examenului la romana, totodata avand media de absolvire a celor 4 clase din generala foarte buna. Ma descurc excelent la toate materiile, dar cand vine vorba de matematica e jale, mai ales ca profesoara de matematica de la liceu scrie pur si simplu fara oprire cand preda, iar eu nu apuc sa fiu si atent deoarece ma preocupa si scrisul de pe tabla. Cu meditatile nu stiu ce sa spun, oricum nu ma prea descurc. Nu stiu daca o sa iau bac-ul. Media pe sem. I la matematica mi-a iesit 6, dar am tras foarte mult sa iau atat. Oare sa ma transfer la un profil urban? Dau FUNDA+ VOT, multumec!

5 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Incearca sa faci meditatie sau roaga si tu niste prietenii care se pricep mai bine la matematica sa-ti explice.Totul tine de tine! Daca ai ambitie normal ca poti sa iei bacul!

| viotedy a răspuns:

Daca ai scos 6, inseamna ca poti.Deci,da-i inainte.La uman poti intampina alte greutati+colegi noi.

| FeaRRR explică (pentru viotedy):

Si la bac as avea vreo sansa? Ma refer la mate? Stiu ca depinde de mine, dar poate va fi prea tarziu sa ma mai transfer atunci, in caz ca nu il iau.

| viotedy a răspuns (pentru FeaRRR):

Daca ai ambitie si poate te ajuta vreun coleg, oricum sunt destui care habar n-au si au luat la bac 10-bineinteles cu casca. Faci cum crezi, numai sa termini cu bine liceul.

| FeaRRR explică (pentru viotedy):

Salut! M-am transferat recent ( sem. I) la un profil uman. Am numai fete in clasa laughing LoL
Ceva sfaturi? xD