|

In trecut cica doar "prostii clasei" dadeau la scolile de politie/subofiteri si acum e ditamai concurenta. De ce inainte se zicea chestia asta, ca aia cei mai slabi dau la politie?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Atât îs de buni ăia care intră de se pozează cum stau și beau alcool în spații publice nepermise în timp ce se presupune că asta ar trebui să amendeze. Mi se pare că-s foarte puțini ăia care se duc acolo că le-ar plăcea sau au vreo urmă de chemare. majoritatea celor care merg pur și simplu n-au alte talente și/sau au auzit că se câștigă bine.

| a răspuns:

Pentru ca postul nu e prost destul daca nu e si fudulul care vrea sa aplice legea, foarte multi politisti sunt niste inculti care au terminat cum au terminat o academie si acum se cred legiuitori in mintea lor, am avut colegi de genul prostii clasei si satuli sa fie umiliti si luati in deradere acum s-a nascut in ei spiritul legii, acei inculti care vezi ca au amendat in starea de urgenta oamnei batrani pentru ca in perioada aia de 9-11 sau cat aveau la inceput voie, i-au prins pe strada la 11:05!
Dar asta nu inseamna ca toti politistii sunt niste inculti, incompetenti, frustrari si idioti!
Cea mai mare ura nu o am fata de politistii de pe teren ci in ageia din birouri, porcii aia de sefi ai lor, spagarii care sunt mituiti de infractori ca sa inchida ochii, aia sunt ordinarii societatii! Jegurile alea care la +40 de ani stau in chirie platita de stat iar apartamentele lor le tin cu chirie si pe numele unor rubedenii, jegurile alea isi zic ofiteri in politie!

| a răspuns:

Buna! Pentru ca asa si este. Mai ales in sate, comune, toti analfabetii si idioti au posturi in politie. happy

| a răspuns:

Și ce te face să crezi că ăia care se înghesuie acum acolo ar fi toți premianți?
Ai văzut câți analfabeți funcțional livrează sistemul nostru școlar?

| a răspuns:

Asa le place oamenilor sa spuna, in realitate, prostii clasei nu mai faceau nici o scoala dupa liceu si cei mediocrii, de asemenea; diferite postliceale faceau cei bunicei, cei mai buni, foarte putini, faceau facultatea, iar una din cele mai grele scoli postliceale era scoala de drept pe care trebuiau sa o faca politistii. Ce bine se simte un simplu absolvent de liceu, cand rade de un subofiter de politie care a facut o scola de drept din cadrul Facultatii de Drept! Se simte si el mai destept.

| a răspuns:

Pai acum dau toti la politie ca e cam greu sa mai mergi in Spania si Italialaughing Si no, ar manca si ei o paine.

| explică:

Explicativ* ma gigele