Nu, toți oamenii răi se află în România. Restul de 8 miliarde de locuitori ai planetei sunt toți buni. De aia lumea se află într-o situație atât de grozavă.
Pe bune, pe tine te-a scăpat cineva în cap când erai mic?
Noi suntem foarte rai de gura, dar în alte părți unii străini te ucid in plina stradă.
Salutare. Oamenii sunt și cu bine și cu rele peste tot. Avem doar noi impresie că rasa noastră este cea mai ce în ceva.
Noi suntem pământul ales! De Dumnezeu! și Isus Hristos!
România, vă spun sincer cu Adevârat cu toată inima și tot sufletul meu, eu sunt de 12 ani plecat din țara cu munca cinstită mă ocup doar muncă cinstită! Dar ce am văzut eu în realitate! Nu ca alții auzite! la Tv sau tiktok! România avem și noi este Adevârat câteva probleme reale serioase! Dar! România țara noastră, este sfântă! este sfântă! în comparație cu "țările civilizate" Europene! Nu vă mai lăsați furați de peisajul! occidental! Astea nu-s decât aranjate cu foarfeca! Ce avem noi! La noi în România noastră! Nu este artificial! Este natură reală pământul Adevârat unde, sapi două lopeți ai pus ceva, și a prins viață a crescut a dat roade pe pământul sfânt! Dar de la Dumnezeu!
Noi avem o țară ne exploatată la potențialul ei real! Cel Adevărat! Dar din foarte! păcate sa ajuns ca străini să vin la noi și, își fac firme private! apoi exploatează mineralele, pământului nostru!, bogățiile noastre! Atenție! Naturale! Pe care multe "țări civilizate" European! Nu au avut parte de bogățiile Naturale ce nouă Dumnezeul, nea dăruit o țară o României atât de frumoasă, că naveți habar!
Juliesheeve21 întreabă:
Scarbo întreabă: