| Ion1989 a întrebat:

Prin alte tari in afara de Romania sunt si acolo oameni rai si invidiosi? Sau doar in Romania?

17 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Doar în România.În niciun caz prin Rusia, Israel, Sua.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exclusiv in Romania. Si doar la tine in oras.

| johnnny123 a răspuns:

Nu, toți oamenii răi se află în România. Restul de 8 miliarde de locuitori ai planetei sunt toți buni. De aia lumea se află într-o situație atât de grozavă.

Pe bune, pe tine te-a scăpat cineva în cap când erai mic?

| LisaJulie a răspuns:

Oamenii rai sunt de când lumea și Pământul și oriunde în lume

| Frank51 a răspuns:

Doar în Teleorman.

| 9PM a răspuns:

Noi suntem foarte rai de gura, dar în alte părți unii străini te ucid in plina stradă.

| darrio2007 a răspuns:

Peste tot sunt asemenea oameni.

| Diana4you97 a răspuns:

Salutare. Oamenii sunt și cu bine și cu rele peste tot. Avem doar noi impresie că rasa noastră este cea mai ce în ceva.

| angel6lust a răspuns:

Da, sunt peste tot.

| angel6lust a răspuns (pentru Frank51):

În Clooj.

| FreddieM a răspuns (pentru suntserios):

Ba eu cred că e chiar singurul.laughing)
Cheers

| Violleta2022 a răspuns:

Binenteles ca sunt, poate chiar mai multi decat in Romania, fiindca acolo intervine rasismul, anti-seminismul asamd.
Traiesc de peste 30 de ani intr-o tara occidentala plina de emigranti si te asigur ca "rautatea" aici este mult mai mare decat in Romanica, intalnita la toate nivelele sociale, politice samd.

| Ion1989 explică (pentru Violleta2022):

Tu in ce oras in Australia locuiesti? Am fost si eu acolo acum vreo 15 ani dar de atunci si pana acum s-au schimbat multe

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ion1989):

La Sydney

Acum 15 ani tu aveai doar 8 anisori, ceea ce ma face sa cred ca nu aveai tu cum sa intelegi ce vezi, sau ce se intampla in Australia.

Am vazut ca acolo nu prea sunt oameni, strazile pustii, vecinii nici nu te baga in seama, acolo am mai mers cu o masina pe la o gradina zoologica, pe la niste hoteluri, restaurante, acolo de fiecare data cand stateam in casa, stateam cu usa incuiata, am mai vazut canguri morti pe strada calcati de masina

Nu cred ca o sa mai merg ca ii prea departe, mi-e frica, ca na zbori cu avionul 16000 de km peste ocean si oricand se poate intampla ceva rau, se poate prabusi avionul in ocean si te mananca rechinii

Am mai fost undeva la un acvariu, treci printr-un tub de sticla pe sub apa