| Aurel100009 a întrebat:

Prin alte tari in afara de Romania sunt si acolo oameni rai si invidiosi? Sau doar in Romania?

25 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Doar în România.În niciun caz prin Rusia, Israel, Sua.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exclusiv in Romania. Si doar la tine in oras.

| johnnny123 a răspuns:

Nu, toți oamenii răi se află în România. Restul de 8 miliarde de locuitori ai planetei sunt toți buni. De aia lumea se află într-o situație atât de grozavă.

Pe bune, pe tine te-a scăpat cineva în cap când erai mic?

| LisaJulie a răspuns:

Oamenii rai sunt de când lumea și Pământul și oriunde în lume

| Frank51 a răspuns:

Doar în Teleorman.

| 9PM a răspuns:

Noi suntem foarte rai de gura, dar în alte părți unii străini te ucid in plina stradă.

| darrio2007 a răspuns:

Peste tot sunt asemenea oameni.

| Diana4you97 a răspuns:

Salutare. Oamenii sunt și cu bine și cu rele peste tot. Avem doar noi impresie că rasa noastră este cea mai ce în ceva.

| angel6lust a răspuns:

Da, sunt peste tot.

| angel6lust a răspuns (pentru Frank51):

În Clooj.

| FreddieM a răspuns (pentru suntserios):

Ba eu cred că e chiar singurul.laughing)
Cheers

| Violleta2022 a răspuns:

Binenteles ca sunt, poate chiar mai multi decat in Romania, fiindca acolo intervine rasismul, anti-seminismul asamd.
Traiesc de peste 30 de ani intr-o tara occidentala plina de emigranti si te asigur ca "rautatea" aici este mult mai mare decat in Romanica, intalnita la toate nivelele sociale, politice samd.

| Aurel100009 explică (pentru Violleta2022):

Tu in ce oras in Australia locuiesti? Am fost si eu acolo acum vreo 15 ani dar de atunci si pana acum s-au schimbat multe

| Violleta2022 a răspuns (pentru Aurel100009):

La Sydney

Acum 15 ani tu aveai doar 8 anisori, ceea ce ma face sa cred ca nu aveai tu cum sa intelegi ce vezi, sau ce se intampla in Australia.

Am vazut ca acolo nu prea sunt oameni, strazile pustii, vecinii nici nu te baga in seama, acolo am mai mers cu o masina pe la o gradina zoologica, pe la niste hoteluri, restaurante, acolo de fiecare data cand stateam in casa, stateam cu usa incuiata, am mai vazut canguri morti pe strada calcati de masina

Nu cred ca o sa mai merg ca ii prea departe, mi-e frica, ca na zbori cu avionul 16000 de km peste ocean si oricand se poate intampla ceva rau, se poate prabusi avionul in ocean si te mananca rechinii

Am mai fost undeva la un acvariu, treci printr-un tub de sticla pe sub apa

Poate voi ati fost in Darwin (Teritoriile de Nord), ca numai acolo se sta cu usile incuiate in Australia, fiind o zona plina de aborigeni care beau alcool, se drogheaza si sunt pusi de furt si atacuri, fiindca ei nu muncesc, traind din ajutorul social oferit de guvernul australian.
Noi locuim in Sydney si de incuiat usa o facem doar noaptea si cand plecam de acasa, in rest chiar nu ne stresam, nici macar in ziua de azi, fiind totusi o tara safe, de aceea si este numarul 2 in lume la calitatea vietii.
Cat privesc acvariile mari facute sub apa, acelea sunt prezente in fiecare oras mare din Australia.
Cu cangurii morti pe strada, se mai intampla prin apropiere de padure, fiindca sunt multi si sunt atrasi de luminile de pe sosea.
Zburatul cu avionul este de mii de ori mai safe decat mersul cu masina si nu ai avea motive de frica, daca ai zbura macar odata pe un drum atat de lung, ca sa vezi si sa intelegi cu adevarat cat esti de protejat.

In Perth am locuit la o casa si stateam cu usa incuiata

Poate pentru ca voi veneati din Romania, speriati de hoti si cine stie ce alte ciudatenii.
Perth-ul doar l-am vizitat si am locuit la hotel, dar din cate am vazut eu acolo este un oras mai mic si mai putin agitat decat Sydney si Melbourne.
In mai multe randuri am vizita niste prieteni din Melbourne, unde si aceia stateau cu usa deschisa la intrare si tot nu s-a intamplat nimic nici la ei.
Dupa cum spuneam, la 8 anisori cat aveai atunci nu prea intelegeai tu ce vedeai, de aici si impresiile eronate.

Am fost acolo la o nunta la o cunostiinta de-a mea

Si acolo ca sa vezi un film trebuia de fiecare data sa cumperi cd-uri cu filme si sa le bagi intr-o cutie blu-ray disc fara cd-uri nu era niciun film la televizor asa era atunci, poate acum s-a schimbat

Dar tu in ce an ai fost in Perth?

Tu habar nu ai pe ce lume traiesti, asa era atunci cand am fost
ti-am zis, de atunci si pana acum au trecut atatia ani, s-au schimbat multe, lumea s-a dezvoltat

Bineinteles ca am habar baiete, ca doar traiesc aici, in Australia si am destui ani ca sa te pot contrazice, mai ales ca nu cred o iota din ce spui tu pe aici.