Binenteles ca sunt, poate chiar mai multi decat in Romania, fiindca acolo intervine rasismul, anti-seminismul asamd.
Traiesc de peste 30 de ani intr-o tara occidentala plina de emigranti si te asigur ca "rautatea" aici este mult mai mare decat in Romanica, intalnita la toate nivelele sociale, politice samd.
Tu in ce oras in Australia locuiesti? Am fost si eu acolo acum vreo 15 ani dar de atunci si pana acum s-au schimbat multe
La Sydney
Acum 15 ani tu aveai doar 8 anisori, ceea ce ma face sa cred ca nu aveai tu cum sa intelegi ce vezi, sau ce se intampla in Australia.
Am vazut ca acolo nu prea sunt oameni, strazile pustii, vecinii nici nu te baga in seama, acolo am mai mers cu o masina pe la o gradina zoologica, pe la niste hoteluri, restaurante, acolo de fiecare data cand stateam in casa, stateam cu usa incuiata, am mai vazut canguri morti pe strada calcati de masina
Nu cred ca o sa mai merg ca ii prea departe, mi-e frica, ca na zbori cu avionul 16000 de km peste ocean si oricand se poate intampla ceva rau, se poate prabusi avionul in ocean si te mananca rechinii
Am mai fost undeva la un acvariu, treci printr-un tub de sticla pe sub apa
Ba eu cred că e chiar singurul.)
Cheers
Nu, toți oamenii răi se află în România. Restul de 8 miliarde de locuitori ai planetei sunt toți buni. De aia lumea se află într-o situație atât de grozavă.
Pe bune, pe tine te-a scăpat cineva în cap când erai mic?
Salutare. Oamenii sunt și cu bine și cu rele peste tot. Avem doar noi impresie că rasa noastră este cea mai ce în ceva.
Noi suntem foarte rai de gura, dar în alte părți unii străini te ucid in plina stradă.
Juliesheeve21 întreabă:
Scarbo întreabă: