Pai sa zicem ca ai o zi normala de scoala. ajungi acasa, mananci, te uiti putin la TV si apoi scrii la tot(o sati ia cam 2-3 ore) daca iesi la 6 nu cred ca ar fii bine sa stai doar o ora dar daca vrei... apoi te culci(e bine daca o faci pe la 10)dimineata, te scoli pe la 7-8 si mananci apoi citesti si inveti si dupa aia, daca iti ramane timp te mai joci pe calculator. Sper ca team ajutat
Eu ma trezesc dimineata pe la 9 si ma apuc de invatat, apoi ma duc la scoala, iar seara daca am multe teme pentru a doua zi mai scriu putin seara sau daca nu am multe teme stau la calculator, citesc, ascult muzica etc.
Eu am ore de dimineata.
Ma trezesc pe la 7 fara un sfert; merg la baie; mananc; ma imbrac; merg la scoala; ma intorc acasa la 2 p. m.; mananc; citesc vreo jum de ora-o ora; ma apuc de teme si le fac pe toate; invat; si apoi ma joc pe caluculator
Te pot ajuta eu.Sunt in clasa a 8.
Ma trezesc
Mananc
Ma duc la scoala
Vin de la scoala.Ma joc pana la ora 15:00 la pc
Scriu
Invat
Iar cu timpul ramas (1, 2, 3 ore care imi mai raman) Ma joc la pc
Pai eu depinde ce teme am (de obicei o groaza), daca am foarte putin atunci fac dimineata temele daca nu, fac si si.
Stiu te inteleg e super greu.
Eu ma trezesc la 6, ma duc la scoala, pe la 2 ajung acasa mananc, ma joc pe calculator, pe la 9 seara imi aduc aminte ca in ziua urmatoare trebuie sa ma duc la scoala ma uit nitel pe caiet, rar mai fac si cate o tema si cam atat
Temele le fac dupa ce vin de la scoala [dupa -masa]
Invat[ca sa vada mama';]] in timp ce stau la pc ]
Stau la pc[]
Irina117 întreabă:
want2bMajestic întreabă: