| FlorinAlw a întrebat:

Salut, mai este o luna pana la BAC. Cum as putea sa invat pentru un 8? Care sunt marile secrete pentru a lua 8 la BAC? Ce este important sa invat si ce nu este? La romana in simulare am luat 6 doar din Sub I si II (nu am invatat inca comentariile). La mate tot 6, subiectul I mi se pare foarte greu, subiectele II si III mi se par usoare, la bio nu se pune problema, invat in ultima saptamana. Cum sa fac sa invat pentru BAC? Vreau sa invat cat mai mult, 8 ore pe zi daca este posibil dar nu pot. Cand vreau sa invat fac orice altceva decat sa invat, nu imi place. Multumesc.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un secret pe care il stie toata lumea este sa stai cat mai putin la pc.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Inavata eficient, înveți 1 ora zi 10 min stai sa te relaxezi
.

| Ana9999 a răspuns:

Incerci sa inveti logic comentariile, la matematica pur si simplu rezolvi modele de bac pana iti intri in ritm cu ele, la biologie e usor, mai ales daca dai anatomie, problemele se dau doar cu volumele respiratorii sau grupe sanguine mai mult. Atitudinea ta fata de invatat nu o poate influenta nimeni, depinde de tine si de cat de motivat esti, nici eu nu aveam chef sa invat anul trecut pentru bac, motiv pentru care nu am mai evoluat deloc intre simulare si examenul de bac, dar trebuie sa fii deschis fata de efortul asta si sa il suporti o luna.