Exista o foarte frumoasa legenda sau credinta in legatura cu desfacerea lacatelor.Eu am aflat-o foarte devreme de la bunicul; eram doar un copil impresionabil si povestea bunicului, spusa intr-a seara aurie de vara in cerdacul casei este inca vie in mintea mea. Spunea bunicul ca, daca ai pierdut cheia unui lacat si nu-l mai poti descuia, te duci in padure, cauti culcusul unei familii de arici si iei puii, ii aduci acasa si-i incui intr-o cutie, cu zabrele
daca se poate.In timpul noptii, aricioaica vine pe urmele puilor sai, ii gaseste inchisi si pleaca in cautarea unui fir de iarba care ar avea puterea sa faca lacatul sa se deschida.Se numeste iarba fiarelor, cred ca ai auzit de ea.Atunci pleci si tu pe urmele mamei-arici si descoperi care este iarba respectiva, pe care, dintre toate animalele numai aricioaica o cunoaste...Si capeti, astfel, o informatie de care te poti servi de cate ori ai un lacat de descuiat. Povestea e mai frumoasa decat orice vraja, numai sa gasesti aricii...
Te-ai inselat cu siguranta, fiindca desi sunt de destula vreme pe acest site, n-am auzit pe nimeni sa se declare vrajitor.Se pare ca si noi ne-am inselat cand am crezut ca ai simtul umorului! Cauta altceva, cu siguranta Mama Omida are un site.Succes!
Credeam ca puteti raspunde la niste intrebari serioase, dar m-am inselat. ce site e asta? va bateti joc de oameni?
Deci:
Pentru a prepara magia iti trebuie un ciocan de dimensiuni mari si o ranga...
Ranga se introduce in lacat si se loveste intai usor apoi tare cu ciocanul. Daca incantatia iese, te poti duce la Biserica sa lasi un acatist de multumire...
Succes!
Hey, numai oameni sfintiti ai putut face vraji, si oamene alesi de Drac au facut magie neagra, vrei sa fi satan?
Nu-ti face probleme @wannabe nu esti singurul de care isi bat joc, in fine, din pacate nu stiu, dar daca afli ceva da-mi si mie un mesaj privat
Magie neagra? zici ca sunt niste cuvinte rupte din cartile cu povesti eu unul nu cred in asa ceva
Da se poate face pe obiecte... si nu tr sa fie neaparat ''magie neagra '' eu ii zic pur si simplu magie.
Azazyel (fiind cel responsabil) si nu mai stiu care inger ia invatat pe oameni ce se afla in ceruri plus magia, astrologie...
Bine poti folosi in afara de magie si energie sau un sigiliu magic...
Uite o magie cu topor iei topotu infingi in usa sau in ce doamne si dai drumu mai departe
Uite ce iti spun eu trebuie sa iti inchipui cu ochii inchisi ca lacatu se descuie si spune descuiete de 5 ori apoi ia lacatul pune-l sub pat intr-un cerc de sare si tinel acolo nemiscat 8 zile dar daca in aceste 8 zile va fi luna plina pune-l pe pervazul ferestrei pe o noapte iar diminiata inapoi sub pat
Daca vreo unul comenteaza ca nu exista magie buna sau neagra ai rup capu nu va dati artisti
miha_3376 întreabă: