| Zuzaur a întrebat:

Stiu ca ca si student, un student dreptul la o bursa doar de la o singura facultate. Este asta adevarat, sau este adevarat ca bursele, fie si de la mai multe facultati per total, doar nu trebuie sa depaseasca durata studiilor(3 ani). De asemenea, daca renunti la prima facultate, unde poate ai luat bursa o perioada, cum poate noua ta facultate sa vada acest lucru?

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

ππ!winking

| VoidEternal a răspuns:

Faptul că cineva care scrie și se exprimă ca tine, se interesează de multiple burse simultan, la multiple facultăți e cel puțin ironic.

| Zuzaur explică (pentru VoidEternal):

Nu s-a inteles, era vorba de renuntarea la o facultate si inscrierea la alta, nu simultan. Ce crezi ca am scris asa prost?

| LisaJulie a răspuns:

Nu vor mai fi burse ceva timp, nu sunt bani

| Zuzaur explică (pentru LisaJulie):

Vor fi in continuare, doar valoarea lor va fi redusa.

| LisaJulie a răspuns (pentru Zuzaur):

Parerea mea este ca pentru unii nu ar trebui, in alte tari bursele sunt doar pentru cei cu medii de 10

| 19flo79 a răspuns:

Nu te stresa cu probleme care te depășesc de la prima propoziție. Tu oricum nu o să iei bursă de merit. happy
Poate te înscri la alte tipuri de bursă...

| Zuzaur explică (pentru 19flo79):

De ce spui asta mai exact? Ajuta-ma sa vad si eu daca tot.

| 19flo79 a răspuns (pentru Zuzaur):

Ai scris un text cu o mulțime de cacofonii, greșeli de gramatică și aproape neinteligibil.
De mai multe ori a trebuit să citesc ca să înțeleg ce ai încercat să spui. (fără supărare)

In condițiile astea, nu prea văd cum poți lua bursă...
Un alt aspect este faptul că în România poți face o singură facultate fără taxă...

Cacofonia nu e greseala. Si tu ai scris inscrii in loc de inscrii. Scrisul pe un forum online e una, realitatea e alta

| 19flo79 a răspuns (pentru Zuzaur):

Inscrii in loc de inscrii happy

Mulțumesc de corecție...

Cu placere. E important sa nu mananci i uri.