| marian000 a întrebat:

Stiu ca e cam devreme intrebarea dar vreau sa stiu ce sa iau la mine in prima zi de scoala in clasa a5-a? funda la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| neekole a răspuns:

In prima zi din clasa a 5a nu trebuie sa-ti iei nimic deosebit decat ghiozdanul pentru a cara cartile.
O sa iti cunosti dirigintele/diriginta, o sa mai cunosti niste profesori care vor sa va cunoasca, si in rest nimic.
Succes. Fundita?

6 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Un buchet cu flori pentru diriginta si o geanta in care sa iti pui o plasa(pentru carti), un pix si un carnetel ca sa iti iei orarul si eventualele notite.

| dydy1 a răspuns:

Ghiozdan un caiet si un pix, in caz ca primesti orarul

| xqDemiiLovato a răspuns:

Si eu trec tot a V-ahappy
Un caiet de mate, unu` de romana si penar.Nu cred ca e neaparat sa-ti iei ghiozdan si-n prima zi ca oricum o sa car de el tot anullaughing macar o zi fara el sa aiwinking

| MissJupiter a răspuns:

Trebuie sa ai la tine o geanta sau o punga pentru carti si daca vrei sa mai ei la tine si niste apa in caz ca ti se face sete intre timp

| Edwwward a răspuns:

Pai daca e prima nai de ce sa iti faci griji, sau tiau dat deja oraru? laughing)
daca da...atunci caiete de biologie,romana,mate etc telefonul in primul rand laughing,altceva nu stiu,poate daca iti place vreun sport o minge de fotbal,baschet,handball etc. crosa de golf laughing,nu iti face griji,nu ai ce sa iti iei la tine,glumeam si eu,dar telefonul tot sa il iei b-),si sa iti iei si gura spurcata, daca no gasesti cumpara una noua de pe strazi, sa stii ca clasa 5a e nasoala, boboc

| Paulinio93 a răspuns:

Penaru si ghiozdanu!