In prima zi din clasa a 5a nu trebuie sa-ti iei nimic deosebit decat ghiozdanul pentru a cara cartile.
O sa iti cunosti dirigintele/diriginta, o sa mai cunosti niste profesori care vor sa va cunoasca, si in rest nimic.
Succes. Fundita?
Un buchet cu flori pentru diriginta si o geanta in care sa iti pui o plasa(pentru carti), un pix si un carnetel ca sa iti iei orarul si eventualele notite.
Si eu trec tot a V-a
Un caiet de mate, unu` de romana si penar.Nu cred ca e neaparat sa-ti iei ghiozdan si-n prima zi ca oricum o sa car de el tot anul macar o zi fara el sa ai
Trebuie sa ai la tine o geanta sau o punga pentru carti si daca vrei sa mai ei la tine si niste apa in caz ca ti se face sete intre timp
Pai daca e prima nai de ce sa iti faci griji, sau tiau dat deja oraru? )
daca da...atunci caiete de biologie,romana,mate etc telefonul in primul rand ,altceva nu stiu,poate daca iti place vreun sport o minge de fotbal,baschet,handball etc. crosa de golf
,nu iti face griji,nu ai ce sa iti iei la tine,glumeam si eu,dar telefonul tot sa il iei b-),si sa iti iei si gura spurcata, daca no gasesti cumpara una noua de pe strazi, sa stii ca clasa 5a e nasoala, boboc