|

TPU... cam cate pagini ar trebui sa aiba rezumatul la Romeo si Julieta? Intreb pentru ca eu am scris 2 pagini si o colega de-a mea cica a scris 4 pagini decat la un act... wtf?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Parerea mea este ca e destul. Fiecare cu ce are in cap. Fiecare pe ce cunostinte se bazeaza. Chiar daca a scris 4 pagini si tu 2 pagini, depinde acum si de profesor. Daca tu consideri ca ai scris tot ce ai stiut, atunci este bine cat ai facut. Noroc si sper sa iei o nota buna!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Hmm, vorbesti de pagini A4 ( caiet studentesc )? Pai 2 pagini este suficient! De aia ii zice rezumat. Colega ta...las-o in pace ca de aia sunt atatia copii tocilari care nu pricep ideea notiunii de REZUMAT ( adica pe scurt ). Probabil ca ea a inceput sa descrie fiecare faza in parte ceea ce nu e rezumat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare gandeste in propriul sau stil.si eu am o prietena cre a avut acest referat de facut si a facut vreo 5-6 pagina. vreau sa spun ca romeo si julieta este un text foarte lung.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu iti zic ceva nu coneata numarul de pagini conteaza ce ai inteles si ce ai scris acolo nu numarul de pagini deci nu iti fie frica ca ai scris putin daca ai scris putin si bine altceva nu mai conteazawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează