anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR! Am o Mare Problema! Vorbesc cu un baiaty, asa ca si colegi de liceu ce suntem - el e cu un an mai mare decat mine. Eu am iubit. Dar el nu m-a intrebat daca am, ci se poatra ca unul carea vrea sa aiba iubita, si anume pe mine. Deci eu ma port cu el ca cu un coleg, amic, nimic mai mult. Mi-a dat deja el numarul lui de telefon... nah, i-am dat si eu, si deja imi trimite mesaj de noapte buna cu pupic...

Deci ce sa fac? Sa ii zic "Stii tu, nu m-ai intrebat daca am prieten, vezi ca am prieten."? Mi s-ar parea prea peniil. Dar cum sa fac? Daca nu ii zic, asta isi face iluzii, apoi poate mai si sufera, poate ma mai face si pe mine nu stiu cum... Dar l-am intrebat doar de scoala, cand ne mai intalneam in curte, de aparat photo, etc. Nu ne-am imbratisat sau alte chestii. Deci ce sa fac?

Daca nu mai vorbersc cu el, poate zice ca sunt nesimtita... ca ce m-a apucat. Deci aici sunt intr-un impas.

Răspuns Câştigător
| byanca01 a răspuns:

Pai ai putea sa gasesti un moment in care sa ii vorbesti despre prietenul tau de exemplu daca el iti spune ca ii place o anumita trupa, ii poti spune ca e si preferata iubitului tau.Astfel va intelege si nici tu nu vei parea fraiera

1 răspuns:
| Apokales a răspuns:

Incearca sa introduci subtil in conversatie idea ca ai prieten gen :
- Abia astept sa ajung acasa ma asteapta iubitul meu sa ne uitam la film.
Astfel incat sa nu fi directa si apoi pe viitor pastreaza un comportament amical cu el si incearca sa nu fi tu cea care se baga in seama cred ca ii vei da de inteles ca desi ai prieten il vrei si pe el. Fii foarte atenta la reactiile lui si bafta!